Αθανασιάδης: "Ίσως κάποιοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καλλονής, τα "σκαμπανεβάσματα" στην απόδοση της ομάδας, τη δουλειά που γίνεται από τον Ιγκόρ Τούντορ, αλλά και για το κλίμα στα αποδυτήρια.

Αθανασιάδης: "Ίσως κάποιοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της Καλλονής στη Λέσβο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ.

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στις μεταπτώσεις του "Δικεφάλου", τις απαιτήσεις του κόσμου, ενώ τόνισε πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό κι όσοι λένε το αντίθετο ίσως θέλουν το κακό της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να καταφέρουμε να πάρουμε τη ψυχολογία και να φτάσουμε στο τέλος στη νίκη και τους τρεις βαθμούς", ανέφερε αρχικά.

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας: "Είμαστε μία νέα ομάδα, σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, άλλοτε θα είμαστε καλά, άλλοτε όχι. Το σημαντικό είναι εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ό,τι καλύτερο στο γήπεδο".

Για τη δουλειά στην ομάδα και την υπομονή που ζητείται από τον κόσμο: "Γι' αυτό που είμαστε σίγουροι είναι πως γίνεται πολλή δουλειά στην ομάδα, πιστεύω πως από σήμερα (30/11) κάναμε μία νέα αρχή. Σίγουρα ζητάμε υπομονή από τον κόσμο, το έχουμε πει πολλές φορές. Όταν χτίζεις ομάδα χρειάζεται υπομονή, για να καταφέρεις να φέρεις την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεις για να κερδίζεις. Τώρα για το ωραίο ποδόσφαιρο ή το κακό, οι βαθμοί μετράνε. Όσο παίρνεις τους 3 βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, θα έχεις και τη ψυχολογία να παίξεις καλό ποδόσφαιρο".

Για τα όσα ακούγονται για το κλίμα στα αποδυτήρια: "Ίσως ακούγονται αυτά γιατί κάποιοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Δείξαμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, ούτε με τον προπονητή. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, σίγουρα όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα αρχίζει ο καθένας να ψάχνει πράγματα για να σχολιάζει. Αυτό δεν ισχύει καθόλου, το δείξαμε σήμερα και πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή εικόνα για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούντορ: "Νίκη ψυχολογίας"

O Αθανασιάδης πανηγύρισε έξαλλα με τον Τούντορ

Καλλονή - ΠΑΟΚ 1-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK