Ουάρντα, εσύ, σούπερ σταρ: Ο Ατρόμητος σάρωσε τη Λαμία σε 35 λεπτά!

Ο Αμρ Ουάρντα είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ελαμψε ο Αιγύπτιος στο επιβλητικό 3-0 του Ατρομήτου επί της Λαμίας που διαμορφώθηκε από το πρώτο, κιόλας, ημίχρονο.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ερώτημα είναι το εξής: Μπορεί ένας και μόνο παίκτης να ανεβάσει ένα επίπεδο μία ομάδα; Για το ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει απάντηση. Μπορεί 100%.

Ο Ατρόμητος για παράδειγμα. Είναι ίδια ομάδα χωρίς τον Ουάρντα; Σε καμία περίπτωση. Ο Αιγύπτιος, του οποίου η ποιότητα δεν αμφισβητείται (σε αντίθεση με το χαρακτήρα του), παίρνει σιγά-σιγά τους Περιστεριώτες από το χέρι για να τους οδηγήσει σε πιο ασφαλή λιμάνια.

Με δικό του πέναλτι η ομάδα του Κάναντι λύγισε τις προάλλες την Κέρκυρα για το Κύπελλο. Η νίκη επί της Λαμίας για το πρωτάθλημα, που ήρθε με...σαρωτικό τρόπο, έχει επίσης φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του!

Στο 27' τελείωσε με άψογο τρόπο την κάθετη του Ντιγκινί για το 1-0 και ένα λεπτό αργότερα ουσιαστικά δημιούργησε τη φάση του 2-0 που ήρθε από τα πόδια του Γιώργου Μανούσου. Και όχι μόνο. Σε κάθε επαφή του με την μπάλα ο Ουάρντα ήταν κίνδυνος-θάνατος για την άμυνα της Λαμίας, μία άμυνα που σημειωτέον είχε δώσει καλά δείγματα γραφής κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Το Σάββατο όμως οι Λαμιώτες διαλύθηκαν. Ενδεικτικό της...κατάπτωσης ήταν το τρίτο γκολ του Ατρομήτου (δεύτερο προσωπικό του Μανούσου) κατά το οποίο ο σκόρερ...γονάτισε τον προσωπικό του αντίπαλο για να κάνει το 3-0. Το ματς στο Περιστέρι τελείωσε ακριβώς εκείνη τη στιγμή, στο 35ο λεπτό!

Oι συνθέσεις

Aτρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (84' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Μάντσον (80' Μπουσουλάτζιτς), Βασιλακάκης, Ουάρντα (78' Ντάουντα), Ούμπιδες, Μανούσος.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63' Φράγκος), Αναστασιάσης, Κουκόλης (37' Παντελιάδης), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (53' Αναστασόπουλος), Πίτι, Βάντερσον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK