Ο Αστέρας δεν είχε... Ουμπίδες

Οι Αρκάδες είχαν τις ευκαιρίες, ο Ατρόμητος το γκολ. Η... οβίδα του Χαβιέρ Ουμπίδες έκανε τη διαφορά για την ομάδα του υπηρεσιακού Κορακάκη στο ματς του Περιστερίου.

Ο Αστέρας δεν είχε... Ουμπίδες

Στο περυσινό 2-1 του Ατρομήτου επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, πριν από έξι μήνες, ο Χαβιέρ Ουμπίδες είχε δώσει τις δύο ασίστ (σε Λαζαρίδη, Λε Ταλέκ). Εφέτος πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στο 42' ο βιρτουόζος Αργεντινός έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ που ήταν αδύνατο να βγάζει ο Κοσίσκι παρά την εκτίναξή του και στη μετά Δέλλα εποχή οι Περιστεριώτες άρχισαν με νίκη. Και... δεύτερη στην καριέρα του Γιώργου Κορακάκη ως υπηρεσιακού στον πάγκο των "μπλε" του Περιστερίου.

Μια νίκη που ήρθε με πολύ κόπο, ιδρώτα και τύχη για τον Ατρόμητο. Διότι ο Αστέρας, μετά το 0/2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έπαιξε με αποφασιστικότητα για το διπλό. Ξόδεψε όμως όλες τις "καθαρές" ευκαιρίες που έφτιαξε. Είτε του Καλτσά στο 38' (εκπληκτική επέμβαση του Γκορμπούνοφ), είτε του Μάσα στο 48' (κακό τελείωμα) είτε του Στανισάβλιεβιτς στο 71' (διώξιμο πάνω στη γραμμή ο Λαζαρίδης).

Ο Αστέρας βγήκε οριστικά νοκ άουτ στην αποβολή του Ιγκλέσιας στο 76'. Διότι η... αναταραχή στην 11άδα (έξω Σεφί, μέσα Αμπντανί, πίσω Κουρμπέλης) και το αριθμητικό μειονέκτημα μείωσαν τις αντιστάσεις του. Πώς μάλιστα στο 94' δεν ήρθε το 2-0 από πλασέ του Ούμπιδες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης (85' Μπίτολο), Κεϊτά, Τόνσο, Βασιλείου (52' Μπάγκα), Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ (66' Παπαδόπουλος)

Αστέρας: Κοσίσκι, Ίγκορ, Σεφί (66' Αμντανί), Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Φαρίνια, Καλτσάς (63' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (79' Γκοντό), Ιωαννίδης

ΤΟ ΓΚΟΛ: 42' Ούμπιδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK