Aνάλογη με την πορεία της ομάδας η κατάληξη για Ναπολεόνι-Ούμπιδες

Το ότι ο Ατρόμητος δεν έχει καλέσει ακόμα τους Στέφανο Ναπολεόνι και Χαβιέ Ούμπιδες για τις πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους δεν θα μπορούσε να είναι τυχαίο. Και πράγματι, δεν είναι.

Aνάλογη με την πορεία της ομάδας η κατάληξη για Ναπολεόνι-Ούμπιδες
INTIME SPORTS

Στο Περιστέρι δεν βιάζονται παρά το γεγονός ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν πλέον, βάσει των κανονισμών, να συζητούν με οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται να τους εντάξει στο δυναμικό τους από το προσεχές καλοκαίρι.

Και όχι μόνο αυτό. Στον Ατρόμητο συνδέουν ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δύο ποδοσφαιριστές με το τελικό αποτέλεσμα που θα έχουν οι προσπάθειες της ομάδας στο εφετινό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα αν θα παίξει στα πλέι οφ ή όχι.

Χαρακτηριστικά, από αξιόπιστες πηγές, τονιζόταν ότι "αλλιώς προσέρχεσαι σε διαπραγμάτευση με μία διοίκηση ευχαριστημένη και αλλιώς με μία διοίκηση που έχει παράπονα".

Η πλευρά των δύο παικτών τέλος τηρεί στάση αναμονής περιμένοντας τις εξελίξεις. Ενα πρώτο τσεκάρισμα στην αγορά έχει γίνει και όπως λεγόταν από το περιβάλλον του ενός εξ αυτών "προς το παρόν δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό αλλά σε δύο-τρεις εβδομάδες οι ενδιαφερόμενοι προφανώς και θα γίνουν πιο συγκεκριμένοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK