Απέκτησε Εμπόου ο Ατρόμητος

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο 27χρονος αμυντικός, Παπέ Εμπόου, όπως ανακοίνωσε η περιστεριώτικη ΠΑΕ. Συμβόλαιο διετούς διάρκειας υπέγραψε ο Σενεγαλέζος.

Απέκτησε Εμπόου ο Ατρόμητος

Δεύτερη μεταγραφή μέσα σε λίγες ώρες ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες μετά την υπογραφή του μέσου, Φερνάντο Ουσέρο, έφτασαν σε συμφωνία και με τον 27χρονο πρώην αμυντικό του Πανθρακικού, Παπέ Εμπόου. O Σενεγαλέζος έστειλε το πρωί της Πέμπτης (18/6) στους ανθρώπους του Ατρομήτου υπογεγραμμένο το συμβόλαιο διετούς διάρκειας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο.

To Contra.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον από τις 10/6.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"HΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον PapeDaoudaMBOW.

Θωρακίζουμε την άμυνα μας προσθέτοντας δύναμη, αλτικότητα, ύψος και ταχύτητα, με έναν ποδοσφαιριστή που μας βλέπει από τα 1,91μ. και για τα επόμενα 2 χρόνια θα φορέσει το αστέρι στο στήθος.

Ο ΠάπεNταού Εμπόου που βρίσκεται στην πατρίδα του Σενεγάλη, απέστειλε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Μιλώντας στοatromitosfc.grγια τη μετεγγραφή του στην ομάδα μας ο Πάπε Νταού Εμπόου δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο.

Δεν σας κρύβω ότι είχα και άλλες προτάσεις όμως επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί είναι μια ομάδα με δομή και οργάνωση που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει κι επιπλέον γιατί συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, να γνωρίσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας και να ξεκινήσω δουλειά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους μας είναι ότι έρχομαι να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στον Ατρόμητο και να δίνωτο 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι».

Το νέο μας απόκτημα έχει γεννηθεί στις 22 Μαϊου 1988 στην πόλη Guédiawaye και το 2006 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Μαρσέιγ και μέχρι το 2013 που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού αγωνίστηκε επίσης στη Γαλλία με τιςΚάννες, Αζαξιό, Αμιέν και στο Βέλγιο με τη Μονς.

Στην ομάδα της Κομοτηνής έκανε δύο πολύ «γεμάτες» σεζόν με 63 συμμετοχές και 2 γκολ, ειδικά φέτος αγωνίστηκε σε 33 ενενηντάλεπτα!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK