Αρχίζει το χτίσιμο του νέου Ατρομήτου με... τόπο στα νιάτα!

Ο Ατρόμητος της νέας σεζόν θα είναι ο πιο νεανικός των τελευταίων χρόνων. Πολύ σύντομα θα αρχίσει και ο σχετικός προγραμματισμός.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχασε το στόχο του Κυπέλλου (παρά την καλή προσπάθεια που έγινε κόντρα στον Ολυμπιακό) έφτασε η ώρα να μπει στις ράγες ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Χωρίς βιασύνη και με το χρόνο πλέον σύμμαχο και όχι εχθρό οι άνθρωποι των Περιστεριωτών θα βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και θα αρχίσουν να σχεδιάζουν τον Ατρόμητο της σεζόν 2017-2018 με κύριο στόχο να παρουσιάσουν μία φρέσκια ομάδα.

Μία από τις επιδιώξεις μάλιστα είναι να μειωθεί σαφώς ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών που έχει ανέβει επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια.

Προφανώς για να γίνει αυτό κάποιοι από τους 30+ δεν πρόκειται να μείνουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν, άσχετα τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή (θα είναι ο Πίντο ή κάποιος άλλος).

Επίσης, σύντομα θα αρχίσουν και οι κουβέντες με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν τον Ιούνιο. Πρώτος στη σχετική λίστα... αναμονής αναμένεται να είναι ο Μάρτιν Τόνσο για τον οποίο υπάρχει θέληση παραμονής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK