Δέλλας: "Δεν είναι τελικός ο αγώνας με τον Αστέρα"

O προπονητής του Ατρομήτου, Τραϊανός Δέλλας μίλησε για τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και τη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων.

Ο Ατρόμητος τίθεται αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, "έπλεξε" τον εγκώμιο των Αρκάδων, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς κόντρα στον Αστέρα: "Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την περίοδο, τουλάχιστον πριν από τη διακοπή. Δουλέψαμε αυτή την περίοδο της διακοπής για να περάσουμε κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για μας, ειδικά με τη βαθμολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αυτό που θέλω να βλέπω καθημερινά στην προπόνηση και στα παιχνίδια που θα έχουμε από εδώ και πέρα, είναι η συνολική βελτίωση. Θέλω κάποια πράγματα που έχουμε ως ομάδα να τα βλέπουμε και στο γήπεδο".

Για το αν θεωρείται ως τελικός λόγω της βαθμολογικής διαφοράς των δύο ομάδων: "Δεν τον θεωρώ τελικό. Έχει αρκετό δρόμο μπροστά το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να δω πράγματα που έχουμε δουλέψει αυτό το διάστημα, να αποφύγουμε λάθη που στοιχίζουν βαθμούς, όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Αν κάνουμε αυτά μέσα στο γήπεδο, έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Σίγουρα έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Λείπουν παίκτες-κλειδιά από την ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτά. Σίγουρα μας προβληματίζουν, αλλά κοιτάμε τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους, πώς θα μπορέσουμε να τους εκμεταλλευτούμε και πώς θα μπορέσουν αυτοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού".