Δέλλας: "Δεν υπάρχει κανένας ρεβανσισμός"

Χαρούμενος για τη νίκη του Ατρομήτου κόντρα στην ΑΕΚ (1-0) εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδα του Περιστερίου, Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου. "Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, το συναίσθημα πάει στην άκρη", τόνισε μεταξύ άλλων.

Δέλλας: "Δεν υπάρχει κανένας ρεβανσισμός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ατρομήτου:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν ένα γεμάτο παιχνίδι, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είχε πολλή τακτική το παιχνίδι. Είχαμε διαβάσει καλά την ΑΕΚ, ξέραμε τα ατού της, μπλοκάραμε το κέντρο που ήταν η δύναμη της και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως και γι αυτό κερδίσαμε δίκαια σήμερα".

Για την σημασία της νίκης

"Έχω εισπράξει πολύ σεβασμό, από την πρώτη μέρα που έχω έρθει εδώ. Έχω το ελεύθερο να δουλέψω όπως θέλω. Και στα άσχημα αποτελέσματα το κλίμα ήταν καλό. Δουλεύουμε καθημερινά για να διορθώσουμε πράγματα και να βελτιώσουμε πράγματα. Η βαθμολογική μας θέση, δεν μας επιτρέπει να είμαι ευχαριστημένοι. Τέτοια παιχνίδια, με τέτοιες νίκες, δίνουν αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πολύ σ’ αυτή την ομάδα".

Για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού απέναντι στην ΑΕΚ

" Περίεργο ήταν το ματς. Διότι με τα παιδιά που αγωνίστηκαν με την ΑΕΚ, έχω δουλέψει πολύ μαζί τους. Συναισθηματικά είμαι δεμένος μ’ αυτή την ομάδα. Αλλά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, το συναίσθημα πάει στην άκρη. Δεν υπάρχει κανένας ρεβανσισμός, δεν λειτουργώ έτσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-0

VIDEO: Ένταση και επεισόδια πίσω από την πλάτη του Πογέτ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK