Δέλλας: "Με τρεις φάσεις ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο γκολ"

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του, στάθηκε στις απουσίες βασικών στελεχών, ενώ αναφέρθηκε στην ποιότητα του Μάρκους Μπεργκ και στο μέλλον της ομάδας του.

Δέλλας: "Με τρεις φάσεις ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 1-0.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Τραϊανός Δέλλας χαρακτήρισε άδικο το τελικό αποτέλεσμα, μίλησε για το δοκάρι του Ναπολεόνι που θα μπορούσε να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη, ενώ στάθηκε στην ποιότητα του Μπεργκ και στις απουσίες βασικών στελεχών της ομάδας του.

"Στεναχώρια για το αποτέλεσμα, όμως από την άλλη δεν θα έλεγα κάτι κακό. Αυτές τις δύο μέρες προσπάθησα να βελτιώσω την ψυχολογία τους, αυτό που είδα σήμερα για πολύ μεγάλο κομμάτι είναι μια ομάδα να προσπαθεί να κάνει αυτά που είπαμε. Δεν μπορώ να έχω παράπονο. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Με τρεις φάσεις έβαλε δύο γκολ. Κάναμε πιο καθαρές φάσεις για γκολ και αφού δεν έγινε το 2-0 με το δοκάρι και έχοντας απέναντι παίκτες σαν το Μπέργκ, δεχθήκαμε από δικό μας λάθος το δεύτερο γκολ και χάσαμε".

Για την εικόνα της ομάδας του: "Εγώ μπορώ να πάρω σαν θετικό την προσπάθεια των παιδιών. Μου δίνει πείσμα και διάθεση το αποψινό. Τα αποτέλεσματα θα έρθουν μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε κοντά τον κόσμο, τον ευχαριστούμε που ήταν εδώ. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να δείξουμε κάποια πράγματα, να κάνουμε κάποια πράγματα. Το ταμείο πρέπει να γίνεται στο τέλος".

Για την φυσική κατάσταση: "Δεν θα ακούσετε από εμένα κάτι κακό για έναν προηγούμενο προπονητή. Όλοι θέλουν το καλύτερο. Ό,τι προβλήματα υπάρχουν θέλουμε να τα διορθώσουμε. Δεν είναι τόσο θέμα φυσικής κατάστασης, η ψυχολογία παίζει ρόλο. Μετά το 1-0 γυρίσαμε χωρίς λόγο. Θέλω μια ομάδα, ώστε τα παιχνίδια να εξαρτώνται από εμάς".

Για την απουσία του Φυτανίδη: "Δεν θέλω να μιλήσουμε για παίκτες. Σίγουρα οι απουσίες ήταν πολύ σημαντικές. Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Και ο Μπρίτο και ο Κιβρακίδης βγήκαν με πρόβλημα. Υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε. Είμαι αισιόδοξος πως μέσα από την δουλειά μπορούμε να πετύχουμε".

Για το είναι πέναλτι πάνω στον Λαζαρίδη: "Δεν έχω εικόνα. Υπάρχει κατήφεια και στεναχώρια στα αποδυτήρια, δεν μίλησα. Σε τέτοιες φάσεις πρέπει να τις τελειώνουμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δέλλας: "Ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό"

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK