Δέλλας μέχρι τον Ιούνιο

Ο Τραϊνός Δέλλας συμφώνησε σε όλα με τον Ατρόμητο και θα αναλάβει την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο.

Δέλλας μέχρι τον Ιούνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία μικρή διαφωνία για τον ορισμό και την καταβολή των μπόνους στο συμβόλαιο του Κολοσσού δεν ήταν στοιχεία αρκετά για να χαλάσει η συμφωνία. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν με εκατέρωθεν υποχωρήσεις και έτσι ο γάμος αποτέλεσε πραγματικότητα.

O Δέλλας απολύθηκε από την ΑΕΚ μετά την ήττα της Ενωσης από τον Ολυμπιακό ενώ πρώτα είχε ανέβει με την ομάδα δύο κατηγορίες. Η ΑΕΚ ήταν και ο πρώτος προπονητικός σταθμός του "Κολοσσού".

Στον Ατρόμητο ο Δέλλας θα έχει μαζί τους Μπουρουτζίκα, Μπορμπόκη και Αντωνόπουλο, τους συνεργάτες δηλαδή που εμπιστεύτηκε και στην ΑΕΚ και οι οποίοι ήταν δίπλα του από το 2013.

Ο Μπουρουτζίκας άλλωστε είχε ξαναδουλέψει στον Ατρόμητο τη σεζόν 2012-2013 όσο έμεινε στο τιμόνι της ομάδας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Εννοείται ότι στο συμβόλαιο του Ελληνα κόουτς, όπως γράψαμε και πιο πάνω, μπήκαν μπόνους για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Εφόσον η ομάδα πετύχει αυτούς τους στόχους, ο Δέλλας θα βάλει και επιπλέον χρήματα στο λογαριασμό του.

Το ντεμπούτο του ο Δέλλας θα το πραγματοποιήσει στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Ο «Κολοσσός» έρχεται για να ψηλώσει και να ανεβάσει το «αστέρι» μας στη θέση που του αρμόζει!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα εμβληματικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον ανερχόμενο και χαρισματικό προπονητή Τραϊανό Δέλλα!.

«Η προοπτική του συλλόγου, η μεγάλη ιστορία του και η τιμή που μου κάνουν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος για να με επιλέξουν αποτελούν από μόνα τους ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για εμένα» δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ( θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος) στο atromitosfc.grκαι συνέχισε:

«Οι δικοί μου στόχοι είναι συνυφασμένοι και αλληλένδετοι με τους στόχους της ομάδας κι εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπορέσουμε να την βγάλουμε από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μέσα από πολλή δουλειά και λίγα λόγια.

Ο Ατρόμητος είναι club που φημίζεται για την οργάνωση του σε θέματα διοίκησης και εγκαταστάσεων. Το διαπίστωσα άλλωστε όταν μου αναλύθηκε διεξοδικά όλο το project του συλλόγου και είναι ένα μεγάλο ατού που αποδεικνύει γιατί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Όπως είπα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μέσα από την σκληρή δουλειά όλων μας πρέπει να ξαναφέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται».

Και ο 39χρονος τεχνικός συμπλήρωσε τα εξής: «Πάντα λέω ότι σε μια ομάδα πρέπει όλοι οι κρίκοι διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι να είναι ενωμένοι και πως ο κόσμος πρέπει να δείχνει την στήριξή του στις δύσκολες στιγμές. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Ως ποδοσφαιριστής ο Τραϊανός Δέλλας συμμέτοχος στο «έπος του Euro 2004» δεν χρειάζεται συστάσεις. Ως προπονητής μας συστήθηκε στην ΑΕΚ την οποία ανέλαβε το 20013 κερδίζοντας δύο συνεχόμενες ανόδους και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες.

Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης (βοηθός) και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας (γυμναστής).

Διαβάστε ακόμη

Επαφές με Δέλλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK