Δέλλας: "Θέλω να δουλέψω σε ιταλική ομάδα"

Συνέντευξη σε ιταλικό μέσο παραχώρησε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ήθελε στο μέλλον να αναλάβει κάποιον ιταλικό σύλλογο.

Δέλλας: "Θέλω να δουλέψω σε ιταλική ομάδα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας στο "tuttomercatoweb.com":

Για τη Ρόμα στην οποία αγωνίστηκε από το 2002 μέχρι το 2005 είπε: "Η Ρόμα πάντα είναι στην καρδιά μου. Πέρασα εκεί τρία φανταστικά χρόνια. Πανηγυρίζω με τις επιτυχίες της". Ενώ ερωτώμενος για τους Τότι και Ντε Ρόσι υποστήριξε: " Οι σημαίες πρέπει να είναι πάντα ψηλά. Είναι δύο καλοί άνθρωποι, δύο επαγγελματίες που έχουν γράψει ιστορία στη Ρόμα".

Για τον Ατρόμητο στον οποίο βρίσκεται τώρα σχολίασε: " Είμαι σε μια ομάδα που θέλει να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Σχεδιάζω να δουλέψω και εκτός Ελλάδας, ίσως στην Ιταλία σε κάποια ομάδα. Αυτό βέβαια μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω δουλειάς. Πρέπει να πετύχεις κάτι σημαντικό για να καταφέρεις να κεντρίσεις την προσοχή μεγάλων ομάδων".

Ο Δέλλας κλήθηκε να μιλήσει και για την Εθνική μας ομάδα, για την οποία είπε: "Είναι κρίμα γιατί υπάρχει ποιότητα. Υπήρξαν αρκετές αλλαγές προπονητών σε σύντομο διάστημα. Το σύνολο δεν είναι κακό, αλλά η ποιότητα από μόνη της δεν φτάνει. Για να στοχεύεις ψηλά, πρέπει να υπάρχει ομαδικό πνεύμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK