Επική δήλωση Νιόπλια: "Μαλακ@@αμε στα πλέι οφ"

Καταπληκτική δήλωση του Νίκου Νιόπλια μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. "Αν ο Πανόπουλος είπε τον ήπιαμε, εγώ μπορώ να πω ότι μαλακ@@@καμε στα πλέι οφ!!"

Επική δήλωση Νιόπλια: "Μαλακ@@αμε στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Θέλοντας να δείξει ότι στην έξτρα διαδικασία η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως πρέπει στο μίνι πρωτάθλημα, μετά από το ματς της Τούμπας ο τεχνικός του Ατρομήτου έκανε ίσως τη δήλωση της χρονιάς με πρωτοφανή ειλικρίνεια!

Αναλυτικά είπε: "Μεγάλη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη. Αν γυρίσω λίγο πίσω και θυμηθώ τα λόγια του κ. Πανόπουλου που είπε στον τελικό "τον ήπιαμε" εγώ μπορώ να πω ότι μαλακ@@@καμε σε αυτό το τουρνουά γιατί ήμασταν πάρα πολύ καλοί μετά τον Παναθηναϊκό που ήταν η καλύτερη ομάδα. Αξίζαμε κάτι καλύτερο. Κάναμε με τον Αστέρα 10-15 ευκαιρίες και δεν βάλαμε γκολ".

Aργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: "Σ την ποδοσφαιρική γλώσσα μιλάμε πάντα έτσι, μη κοιτάτε που κάνουμε τους... πονηρούς. Παίξαμε δύο παιχνίδια με τον Αστέρα και παρόλο που ήμασταν καλύτεροι δεν πήραμε αυτό που έπρεπε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Και του Αστέρα μαγκιά είναι γιατί προηγείται στην βαθμολογία. Εμείς, επαναλαμβάνω, ότι δεν πήραμε αυτά που έπρεπε να πάρουμε στα περασμένα ματς.

Ο σύλλογος αυτός παλεύει χρόνια και η δεύτερη θέση θα είναι πολύ σημαντική και για το οικονομικό σκέλος. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά σίγουρα εμείς δεν έχουμε το πάνω χέρι".

Τέλος για τον πανηγυρισμό του Καραμάνου μετά το γκολ που σημείωσε: "Δεν μπορώ να απαντήσω, αν την έκανε την ενέργεια, είναι κατακριτέα".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1

Ένταση στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: αψιμαχίες στη φυσούνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK