Δημήτρης Λημνιός, το αστέρι του "Guardian"

Το Contra.gr γράφει στον "Guardian" για το μεγαλύτερο 17χρονο ταλέντο στην Ελλάδα, τον Δημήτρη Λημνιό.

Δημήτρης Λημνιός, το αστέρι του "Guardian"
Λημνιός-Εθνική Ελλάδας INTIME SPORTS

Η κορυφαία αγγλική εφημερίδα "Guardian" ετοίμασε αφιέρωμα για τα 50 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου γεννημένα το 1998 και απευθύνθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στο Contra.gr για την Ελλάδα. Η πρότασή μας ήταν ο Δημήτρης Λημνιός του Ατρομήτου.

Ο 17χρονος επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από τον Βόλο και έχει Βραζιλιάνα μητέρα, πραγματοποίησε πέρυσι το ντεμπούτο του με την ομάδα του Περιστερίου και παράλληλα συνέχισε να "λάμπει" στο πρωτάθλημα Νέων της Super League.

Δημήτρης Λημνιός, το αστέρι του "Guardian"

Όπως ήταν φυσικό, φέτος άρχισε να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες και μάλιστα αγωνίστηκε για λίγο ως αλλαγή κόντρα στην ΑΙΚ στα προκριματικά του Europa League.

Στον Ατρόμητο τον θεωρούν το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ της ομάδας και θα στηρίξουν πολλά πάνω του στο μέλλον και γι' αυτό επελέγη από το Contra.gr για το μεγάλο αφιέρωμα του "Guardian".

Δημήτρης Λημνιός, το αστέρι του "Guardian"

Το 2014, η επιλογή του Contra.gr για το αντίστοιχο αφιέρωμα ήταν ο Λάζαρος Λάμπρου του Παναθηναϊκού, ο νεαρός επιθετικός γεννημένος το 1997, ο οποίος φέτος έκανε εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα στα φιλικά του Σεπτεμβρίου, σκόραρε και ετοιμάζεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το Contra.gr έκανε μία σύντομη ενημέρωση των πεπραγμένων του Λάμπρου στο αφιέρωμα του "Guardian": "Πήρε την ευκαιρία του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού σε φιλικό κόντρα στον Πανελευσινιακό, όπου σημείωσε ένα γκολ και οδήγησε τον σύλλογο σε σκέψεις για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2019".

Δημήτρης Λημνιός, το αστέρι του "Guardian"

Το κείμενο του "Guardian"

"Ένας ταλαντούχος αριστεροπόδαρος επιθετικός, που είναι γνωστός για τα ακροβατικά τέρματά του. Ο 17χρονος είναι ήδη διεθνής με την Ελλάδα σε επίπεδο κ-19 και σε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα εντοπίστηκε από τη Σαμπντόρια, έχοντας σημειώσει χατ τρικ κόντρα στη Μολδαβία. Βρέθηκε στην ομάδα της Serie A για μία εβδομάδα πέρυσι και έναν μήνα αργότερα προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Ατρομήτου. Είναι ο τρίτος νεαρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στη Super League και έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του φέτος κόντρα στην ΑΙΚ στο Europa League, στον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν διαφέρει από τον Κώστα Μήτρογλου σε αγωνιστικό στιλ, αφού συχνά εκτοπίζει αμυντικούς με τις δυναμικές κούρσες του".

Δημήτρης Λημνιός, το αστέρι του "Guardian"
Λημνιός-Μπρίτο-Ατρόμητος

Ο Λημνιός εν δράσει

Διαβάστε ακόμη

Λάζαρος Λάμπρου, το μεγάλο αστέρι της Ελλάδας (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK