Δώνης: "Mας ζηλεύουν"

Χαρούμενος για τη νίκη του Ατρομήτου επί της ΑΕΚ ήταν ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μίλησε για την ποιότητα της ομάδας του και το επεισόδιο με τον Βασίλη Δημητριάδη.

"Είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη. Ξέραμε ότι έπειτα από τα αποτελέσματα που είχαμε, αν και παίξαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, αν δεν κερδίζαμε σήμερα θα είχε τελειώσει η σεζόν για μας. Αυτό μας έφερε αρκετή πίεση, γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά, δεν κερδίζαμε και υπήρχε μία απογοήτευση γι' αυτό το γεγονός. Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει όλα τα ματς νωρίς, μέσα στη ζέστη και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη κούραση. Σίγουρα δεν ήμαστε η πιο εμπορική ομάδα, αλλά θέλει ψυχικά αποθέματα για να ανταποκριθείς", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Δεν είμαι από τους προπονητές που θα μπουν στα αποδυτήρια και θα πουν στους παίκτες τους να μη στοχεύουν ψηλά, αν και πηγαίνουμε βήμα βήμα, θέλω οι παίκτες μου να βάζουν υψηλούς στόχους. Δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αν μας βγει δε σημαίνει ότι θα πούμε όχι. Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τους στόχους μας. Απλά βλέπουμε τις άλλες ομάδες και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Αντίθετα αυτοί έχουν να ζηλέψουν από εμάς".

Τέλος, ο Δώνης αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα που δημιουργήθηκε την Τετάρτη με τον Βασίλη Δημητριάδη: "Στο περιστατικό ήταν μπροστά 30 άτομα που μπορούν να επιβεβαιώσουν ποιος λέει ψέμματα. Εγώ δεν λέω πάντως. Ο Κάκος δεν ήταν μπροστά. Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, αλλά ακόμα και στην αντιπαράθεση δεν πρέπει να είμαστε... τραμπούκοι".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα