Εντοπίστηκε ο αντί-Βιτόλο, προβληματισμός για Νάστο

Η απρόσμενη εξέλιξη στη μεταγραφή του Βίτορ Βιτόλο ο οποίος τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό με την Τενερίφη ανάγκασε τον Ατρόμητο να ενεργοποιήσει Plan b για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Εντοπίστηκε ο αντί-Βιτόλο, προβληματισμός για Νάστο

Εχει προκριθεί ήδη λύση παίκτη από την Ευρώπη ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά για τον οποίο έχουν συλλεχθεί πολύ καλά στοιχεία. Προς το παρόν το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει.

Σε ό,τι αφορά τον Βιτόλο οι άνθρωποι του Ατρομήτου επικοινώνησαν με τον Ισπανό ο οποίος επικαλέστηκε το ασφυκτικό πρέσινγκ των φίλων της Τενερίφης.

Τέλος, υπάρχει προβληματισμός για τον Βαγγέλη Νάστο. Αν μπορούσε κανείς να στοιχηματίσει θα επέλεγε τη μη συνέχιση της συνεργασίας (ειδικά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Κοντοέ), ωστόσο επειδή μιλάμε για τον πιο παλιό παίκτη της ομάδας αλλά και για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, μπορεί να υπάρξουν και δεύτερες σκέψεις.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ