Επίσημα στον Ατρόμητο ο Στόιτσεφ

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Σέρβου άσου, Μίλος Στόιτσεφ, ο οποίος υπέγραψε τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου. Διαβάστε τι ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του.

Επίσημα στον Ατρόμητο ο Στόιτσεφ
REPORTER IMAGES

Παίκτης του Ατρόμητου είναι κι επίσημα ο Μίλος Στόιτσεφ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο 3 (2+1) ετών με τους Περιστεριώτες.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη να ανακοινώσει την 6η εξαιρετική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της για την περίοδο 2015-16. Mίλος Στόιτσεφ (Milos Stojcev) καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει για το χαρισματικό του παιχνίδι και αρέσκεται να "χτυπάει" σαν βέλος στην καρδιά του αντιπάλου, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το απόγευμα και σήμερα υποβλήθηκε με επιτυχία σε ιατρικές εξετάσεις και ορθοπεδικό/εργομετρικό έλεγχο.

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά εμείς τον "μάθαμε καλύτερα" στις περσινές αναμετρήσεις με το Sarajevo παίζοντας πίσω από τον επιθετικό.

Κι εκείνος όμως ήξερε πολλά πράγματα για την ομάδα μας, παρακολουθούσε την πορεία της τον τελευταίο χρόνο και η μεγάλη του επιθυμία να φορέσει το "αστέρι" συνετέλεσε τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής του από το Sarajevo.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gc ο Μίλος Στόιτσεφ τόνισε τα εξής: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ από σήμερα μέλος σε ένα πολύ ωραίο και μεγάλο club. Συνάντησα ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με ευγένεια και σεβασμό αν και ήδη γνώριζα από φίλους μου ότι ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με άριστη οργάνωση που προσφέρει τα πάντα σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Επιθυμία μου ήταν να έρθω και να αγωνιστώ στον Ατρόμητο γι’ αυτό και απέρριψα πρόταση από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Παρακολουθούσα τον τελευταίο χρόνο τη νέα ομάδα μου, ξέρω ότι διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και νιώθω υπέροχα που γίνομαι κι εγώ μέλος της.

Πρέπει να σας πω επίσης ότι στην απόφαση μου μέτρησε πόσο με ήθελε η ομάδα όλο αυτό το διάστημα. O προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου και ο Τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος μου εξέφρασαν τη δική τους επιθυμία έχοντας εικόνα από τους περσινούς μας αγώνες με το Σαράγεβο.

Θυμάμαι τους φιλάθλους του Ατρόμητου γιατί ήρθα κι έπαιξα εδώ, μου άρεσε η ατμόσφαιρα που δημιουργούν και αυτό που θέλω να γνωρίζουν ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι για να τους κάνουμε όλοι εμείς που είμαστε στην ομάδα περήφανους".

Το βιογραφικό του Στόιτσεφ

Ο Μίλος Στόιτσεφ γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1987 στο Βελιγράδι. Πρώτοι σταθμοί της καριέρας του ήταν οι: Crvena Zvezda, Sopot Grbalj, Bezanija, Vojvodina. Από την σεζόν 2008/09 ξεκινάει την ανοδική του πορεία παίζοντας 2,5 χρόνια στην BoracCazak.

Ακολούθησε μια διετία εκτός των συνόρων της χώρας του (Sporting Kansas City, Akzhaiyk, Leotar, Atyrau) και από το καλοκαίρι του 2013 ως τώρα έπαιζε στο Sarajevo αποτελώντας τον πιο αγαπημένο παίκτη των φιλάθλων της ομάδας χαρίζοντας τους μοναδικές στιγμές με αποκορύφωμα το καταπληκτικό γκολ στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με την Siroki Brijeg την περασμένη Κυριακή.

Ο Στόιτσεφ επέλεξε το νούμερο "18" στη φανέλα του.

Το απόγευμα θα γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του και θα κάνει την πρώτη προπόνηση.

Διαβάστε ακόμα:

Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Στόιτσεφ στον Ατρόμητο

News 24/7

24MEDIA NETWORK