Γεύση από προετοιμασία και ο Σπανός

O Aτρόμητος συνεχίζει απρόσκοπτα την προετοιμασία του χωρίς πάντως τον Γκορμπούνοφ.

Γεύση από προετοιμασία και ο Σπανός

Είναι πολύ νωρίς ακόμη μέσα στη σεζόν, ο Ατρόμητος δεν έχει καν αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Γιώργος Σπανός πάντως δίνει από τώρα το παρόν στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ πήγε μία βόλτα στο Μαζαράκη για να πάρει μία πρώτη γεύση από το νέο Ατρόμητο έστω και αν ακόμη η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο του χτισίματος και χωρίς να έχει δώσει ούτε καν φιλικό.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε και πάλι ο Γκορμπούνοφ ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί από την Παρασκευή (αφού έχει λύσει το πρόβλημα με τη βίζα του).

Οι υπόλοιποι την Πέμπτη έκαναν υπερωρίες αφού το πρόγραμμα του Τραϊανού Δέλλα περιελάμβανε διπλή προπόνηση (το πρωί στο γκολφ της Γλυφάδας και το βράδυ στο Περιστέρι).

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ