Στο Περιστέρι δεν θέλουν να γίνουν... Τούμπα

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού δεν έγινε ποτέ, και τώρα τα βλέμματα όλων στρέφονται στην αθηναϊκή "μάχη" Ατρομήτου - ΑΕΚ. Οι Περιστεριώτες ορμώμενοι από τα συμβάντα στην Τούμπα εξέδωσαν ανακοίνωση και ζήτησαν προσοχή, βγάζοντας και ρομαντισμό.

Στο Περιστέρι δεν θέλουν να γίνουν... Τούμπα

Η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι έκρυθμη μ' ένα άλλο μεγάλο ντέρμπι να παίζεται απόψε μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και είχαν ως συνέπεια να μην γίνει ποτέ το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, εφιστώντας την προσοχή στους φιλάθλους τους σχετικά με τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση, μάλιστα της ομάδας του Περιστερίου κλείνει με... ρομαντισμό, καθώς αναφέρει: " Να δείξουμε για άλλη μια φορά ότι στο Περιστέρι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός είναι πάνω απ’ όλα... "

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, εάν κερδίσει την ΑΕΚ σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ, να μπαίνει ξανά σε τροχιά... Λέστερ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει: "Στον ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα που διεξάγεται σήμερα στο Περιστέρι, καλούνται όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο γήπεδο να προστατέψουν την ομάδα μας.

Είναι απαγορευτική η χρήση καπνογόνων και πυρσών αλλά και η ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου.

Προστατέψτε την ομάδα μας και δώστε της τη δύναμη, με φωνή για 90 λεπτά ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Να δείξουμε για άλλη μια φορά ότι στο Περιστέρι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός είναι πάνω απ’ όλα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK