Γιατί είναι δύσκολο να μείνει ο Τόνσο στον Ατρόμητο

Η ανανέωση της συνεργασίας του Μάρτιν Τόνσο με τον Ατρόμητο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απλή υπόθεση. Ο λόγος γι' αυτό είναι καθαρά οικονομικός και δεν αφορά την προσφορά του παίκτη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports / ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports / ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρτιν Τόνσο ήταν πέρα από κάθε αμφιβολία ένας από τους καλύτρερους παίκτες στην εφετινή περίεργη σεζόν του Ατρομήτου.

Οι Περιστεριώτες επιθυμούν φυσικά να διατηρήσουν τον παίκτη και στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, ωστόσο αυτό το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η οψιόν που έχει στο συμβόλαιό του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής προβλέπει ότι την επόμενη σεζόν θα πρέπει να πάρει ένα ποσό που είναι απαγορευμένο για τα τωρινά στάνταρ του Ατρομήτου.

Η πλευρά της ομάδας θα αντιπροτείνει ποσό που υπολείπεται φυσικά αυτού της ρήτρας αλλά θεωρείται αρκετά υψηλό για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν (το οποίο, όπως έχουμε πει, θα είναι κατά τι μειωμένο σε σχέση με πέρυσι).

Το θέμα της παραμονής, άρα, βρίσκεται στα χέρια του Αργεντινού και του γραφείου που τον εκπροσωπεί. Αν θέλει να παραμείνει, θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του σε ότι αφορά το οικονομικό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μετρήσει τις δυνάμεις του στην αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK