Γρηγορίου: "Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, μόνο η νίκη"

Η κατάκτηση των τριών βαθμών ανεξάρτητα από την εμφάνιση ήταν ο αποκλειστικός στόχος του προπονητή του Ατρομήτου, Μιχάλη Γρηγορίου. Τι δήλωσε ο Έλληνας κόουτς σχετικά με τα πλάνα του ενόψει Φενέρ.

Γρηγορίου: "Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, μόνο η νίκη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου:

"Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς βία και όλοι εμείς που ζούμε στο ποδόσφαιρο να προσθέσουμε ένα λιθαράκι ώστε να έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Σχετικά με το παιχνίδι είχα πει στους παίκτες μας ότι δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, αλλά μόνο οι τρεις βαθμοί. Η κούραση ήταν μεγάλη και είχαμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Φενέρ. Κάναμε ένα μικρό rotation και όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να αφομοιωθούν απ’ ευθείας τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές μέσα στην ενδεκάδα. Τέλος καλό, όλα καλά".

Ερωτώμενος για την κούραση των ποδοσφαιριστών του όπως ο Ουσέρο και ο Γοδόι είπε: "Σίγουρα είναι η κούραση των παιδιών κι όχι μόνο των Ουσέρο, Γοδόι. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις την ίδια φρεσκάδα. Ήταν και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά στην άμυνα. Έπρεπε να πράξουμε σήμερα κάτι διαφορετικό από τα τρία προηγούμενα τρία ματς καθώς έπρεπε να επιτεθούμε. Ουσιαστικά ήταν ένα ματς που τακτικά δεν προλάβαμε καθόλου να δουλέψουμε στην προπόνηση".

Για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά το ματς κόντρα στη Φενέρ: "Οι ποδοσφαιριστές άδειασαν από ενέργεια. Όταν συμβαίνει αυτό και μετά από ένα άδικο αποτέλεσμα η δουλειά που έχει να κάνει ένας προπονητής είναι διπλά πιο δύσκολη. Έπρεπε να επανέλθουμε σε επιθυμητά επίπεδα και εν μέρει, αφού νικήσαμε τα καταφέραμε".

Για το τι αναμένεται να παρουσιάσει ο Ατρόμητος κόντρα στη Φενέρ: "Θα έχει απ’ όλα σε τακτικό κομμάτι γιατί πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα είναι ένα παιχνίδι ενδιαφέρον και σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα τρία που έχουμε δώσει στην Ευρώπη".

Διαβάστε ακόμη:

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK