Γρηγορίου: "Μην κοιτάτε τα φανελάκια"

Απαντες τους παίκτες του σε εγρήγορση προσπαθεί να κρατήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Βέροια την Κυριακή.

Στις δύο τελευταίες προπονήσεις (Τετάρτη και Πέμπτη) ο Ελληνας τεχνικός ανακάτεψε όσο δεν έπαιρνε την τράπουλα στην τακτική αλλάζοντας συνέχεια πρόσωπα στα σχήματά του.

Αυτό είχε ως στόχο να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του για να παλέψουν για μία θέση βασικού και να μην υπάρχει εφησυχασμός. Χαρακτηριστικά τους τόνισε ότι "τα φανέλακια που δίνω δεν έχουν καμία σημασία, πρέπει όλοι να παλέψετε".

Ο Μαρσελίνιο προπονήθηκε και την Πέμπτη κανονικά κάτι που σημαίνει ότι ο Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα πέρα από αυτό του Εμπόου (ρήξη χιαστών εδώ και ένα μήνα).

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα