Γρηγορίου: "Ρωτήστε τη διοίκηση εάν με εμπιστεύεται"

Άτυχη χαρακτήρισε την ομάδα του ο Μιχάλης Γρηγορίου για την έκβαση του ματς με την ΑΕΚ, ενώ παρέπεμψε στη διοίκηση τους δημοσιογράφους που ρώτησαν εάν υπάρχει ακόμη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Γρηγορίου: "Ρωτήστε τη διοίκηση εάν με εμπιστεύεται"

"Ήταν ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ οι δυο ομάδες προέρχονταν από διαφορετικές ψυχολογίες: η ΑΕΚ κέρδισε τη Βέροια με ανατροπή και νίκη που τη βοηθάει ψυχολογικά. Εμείς ακριβώς το αντίθετο κάναμε με τον ΠΑΟΚ. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν η ΑΕΚ μπήκε καλά στο ματς και αν έπρεπε να βάλει ένα γκολ ήταν τότε. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, είχαμε εμείς τις φάσεις μας. Θέλαμε να διεκδικήσουμε και το ματς και ήρθε άλλη μία αδράνεια, δεύτερη συνεχόμενη μέσα σε μία εβδομάδα, κάτι που είχαμε τονίσει και δουλέψει αρκετά, όσον αφορά τα στημένα.

Για να κλείσει το ματς με την ευκαιρία στο δοκάρι, που μας δείχνει αν μη τι άλλο η τύχη δεν είναι μαζί μας. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Όταν μία ομάδα έρχεται από τρεις σερί ήττες είναι δύσκολο. Τα παιδιά δούλεψαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρομήτου .

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Ατρομήτου εξήγησε γιατί άφησε εκτός τον Κούρο, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον της καριέρας του: "Είναι αγωνιστικοί οι λόγοι με τον Κούρο. Είναι η εκτίμησή μου. Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης, θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση αν με εμπιστεύεται ακόμη ή όχι. Από την πλευρά μου, επειδή πιστεύω την ομάδα και τη δουλειά που έχει γίνει και είμαστε στην 6η αγωνιστική, ναι μην έχουμε τέσσερις ήττες αλλά έχουμε δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχει σημασία πως προέρχονται οι ήττες. Είναι στο χέρι της διοίκησης, του κ. Αγγελόπουλου αν εκτιμά κάτι διαφορετικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK