Γρηγορίου: "Θα πρέπει να βρούμε γιατρικό"

Στο πρόβλημα του Ατρομήτου στις στημένες φάσεις στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βρει γιατρικό για τη συνέχεια.

Γρηγορίου: "Θα πρέπει να βρούμε γιατρικό"

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, προερχόμενη από συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στα στημένα και στη μετάβασή τους από την άμυνα προς την επίθεση που είναι πολύ καλός ο Ολυμπιακός στους συγκεκριμένους τομείς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε χώρους να μας δημιουργήσει προβλήματα. Αντιθέτως είχαμε τη μεγάλη φάση με τον Γοδόι στο πρώτο ημίχρονο όπου έκανε μία εξαιρετική επέμβαση ο Ρομπέρτο. Αν είχαμε προηγηθεί, εκεί θα ήταν όλα διαφορετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο τέταρτο πατούσε καλύτερα χωρίς να έχει τη μεγάλη φάση. Παρόλα αυτά, δεχτήκαμε πάλι δύο γρήγορα τέρματα στο 59' και στο 63' από δύο στημένες φάσεις με τον Μποτία. Δυστυχώς χάσαμε άλλο ένα ματς μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και ενώ καταβάλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια τείνει να γίνει πλέον πρόβλημα για την ομάδα μας. Εχουμε δοκιμάσει τα πάντα, και προσωπικά μαρκαρίσματα και μικτή άμυνα, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο πρέπει σε αυτές τις φάσεις για να πετύχει τέρμα ο αντίπαλος.

Παρόλα αυτά ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι με το γκολ του Στόιτσεφ. Είχαμε άλλες δύο φάσεις, τη μία με τον Μαρσελίνιο και δεν προλαβαίνει ο Λε Ταλέκ και την άλλη με τον Στόιτσεφ που έδιωξε ο Ρομπέρτο. Ενώ όλα ήταν εις βάρος μας, παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μένουμε στην προσπάθεια της ομάδας μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια αρχής γενομένης με την Βέροια την Τετάρτη, μετά πάμε στον Ηρακλή και θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε.

Το στενάχωρο είναι οι δύο τραυματισμοί που είχαμε με τους Φυτανίδη και Ούμπιντες που ήρθαν να προστεθούν στα προβλήματα των Ναπολεόνι, Κοντοέ και Μπάλλα. Αυτά είναι που με προβληματίζουν ενόψει της συνέχειας. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε άμεσα το ματς που έχουμε σε τρεις μέρες για έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει και λέγεται Κύπελλο. Εκεί όπου παραδοσιακά πηγαίνουμε τα τελευταία χρόνια πολύ καλά και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος".

Το θέμα των στημένων φάσεων είναι θέμα συγκέντρωσης, υψομετρικό, προπόνησης;

"Έχουμε αδυναμία στον συγκεκριμένο τομέα, γιατί ο Ολυμπιακός διέθετε πέντε πολύ ψηλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς στο ψηλό παιχνίδι. Μιλάω για Μιλιβόγεβιτς, Μποτία, Σιόβα, Ιντέγε και Κασάμι και εμείς δεν μπορούσαμε να αντιπαραθέσουμε τόσο ψηλά παιδιά. Προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να το δουλέψουμε. Δυστυχώς όμως είναι πολλά τα οποία συντελούν για να σημειωθεί ένα γκολ από στημένο ή να δεχτείς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να το δουλέψουμε, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η εικόνα μας σε αυτά τα παιχνίδια δεν ήταν άσχημη, αλλά χάνουμε με αυτά τα κρύα γκολ στο ποδόσφαιρο".

Γιατρικό υπάρχει;

"Θα πρέπει να βρούμε γιατρικό, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Καταστρέφεται η προσπάθεια που κάνουν άπαντες μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων σε φάσεις που θα πρέπει να βρούμε γιατρικό. Κλείνοντας θα δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ακόμα και στο 0-2 παρότρυνε την ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της και την βοήθησε πολύ σήμερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK