Η ανακοίνωση του Ατρομήτου είχε... Λέστερ και μία παραδοχή

Στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΠΑΕ Ατρόμητος για τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου θα βρεις τα πάντα. Από την παραδοχή μη καταλογισμού πέναλτι στον Παναθηναϊκό μέχρι ατάκα για τη... Λέστερ της Ελλάδας.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα Ατρόμητος EUROKINISSI

Το κείμενο είναι χαρακτηριστικό

Ήμασταν από αυτούς που στηρίξαμε από την αρχή την καινούρια τάξη πραγμάτων με την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΟ, πιστεύοντας ότι κάτι καλύτερο ξημερώνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που η ομάδα μας αναρριχήθηκε στην κορυφή, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίσαμε δύο κακές διαιτησίες, οι οποίες αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων μας.

Μετά την αβλεψία του διαιτητή Μάνταλου και του επόπτη Πάτρα στη Λάρισα που μας στέρησε δύο βαθμούς, είχαμε πάλι σήμερα μια αλλοπρόσαλλή διαιτησία από τον ίδιο διαιτητή.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε πέναλτι στον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε το λάθος του, δίνοντας στη συνέχεια ανύπαρκτο πέναλτι στον Χατζηισαία.

Στο δεύτερο ημίχρονο απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Κιβρακίδη και λίγο αργότερα χάρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λούντ για παρατεταμένο τράβηγμα πάνω στον Ουάρντα.

Το αποκορύφωμα ήρθε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων όπου ο Μάνταλος ολοκλήρωσε το έργο του μη δίνοντας καθαρό πέναλτι σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη πάνω στον Ουάρντα στερώντας μας τη δυνατότητα να κερδίσουμε.

Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν χωράει Λέστερ!

Παρόλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK