Η απάντηση των Fentagin

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου τοποθετήθηκαν για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό και τη δήλωση του Γιώργου Σπανού περί αποχώρησής του το προσεχές καλοκαίρι.

Η απάντηση των Fentagin

Αναλυτικά

Ήρθε η στιγμή να πάρουμε δημόσια θέση όχι για να ζητήσουμε συγνώμη ή να μεταπείσουμε τον πρόεδρο για την απόφαση του ,όπως ακούγεται ό,τι θα κάνουμε εδώ και δύο μέρες και πολλοί θα το ήθελαν αυτό, αλλά πολύ περισσότερο για να ηρεμήσουμε τον κόσμο που εσφαλμένως βρίσκεται στα πρόθυρα του αλληλοσπαραγμού, βάζοντας τα πράματα σε μια σειρά με σκοπό ο καθένας επιτέλους να κρίνει μόνος του, με καθαρό μυαλό και όχι επηρεασμένος εντέχνως με άμεσο ή έμμεσο τρόπο όπως γίνεται τα τελευταία 24ωρα.

Δυστυχώς μετά την δήλωση του προέδρου για την επικείμενη αποχώρησή του το καλοκαίρι απο τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ξαφνικά και τελείως περίεργα όλα τα μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και τον έκαναν πρώτο θέμα εκεί που τον είχαν αν όχι τελευταίο,σίγουρα από τους τελευταίους σε ενημέρωση. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμάς οι οποίοι και γνωρίζουμε πολύ καλά πως λειτουργούν αυτοί οι κύκλοι ειδικά στα μείζονα οπαδικά ζητήματα ανά καιρούς, δυστυχώς όμως ο απλός φίλαθλος του Περιστερίου που έχει μάθει εδώ και χρόνια στην αφάνεια με τα ρεπορτάζ των τριών λεπτών και τις στήλες των 10 γραμμών επηρεάζεται ξαφνικά τόσο πολύ, υιοθετώντας αμάσητα απόψεις σε τέτοιο βαθμό,όπως το μικρό παιδί που κάνει ότι βλέπει.

Κατευθυνόμενες απόψεις οι οποίες μετά τις δηλώσεις έδιναν και έπαιρναν από το πρώτο λεπτό μέχρι και αυτήν την στιγμή με κύρια κατεύθυνση την επίθεση στην διοίκηση και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της ομάδας. Και εδώ είναι που άρχισε ο κόσμος να παραπληροφορείται και στην συνέχεια να διχάζεται όπως είναι λογικό, μεταξύ της άποψης »πονάνε τα μάτια μας με την μπάλα που βλέπουμε» και της άποψης «αχαριστία ,να ζητάμε και τα ρέστα από τον Σπανό;».Σε αυτό το σημείο βρίσκεται όλη η παγίδα που έστησαν οι γνωστοί προπαγανδιστές και συκοφάντες δημοσιογράφοι με σκοπό όπως πάντα την «είδηση» και φυσικά το προσωπικό τους όφελος για νούμερα και φύλλα. Παγίδα την οποία κανείς(;) δεν αντιλήφθηκε και δεν ανέφερε ,ούτε καν οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την ομάδα σε όσες δηλώσεις και αν έκαναν. Το μεγάλο αυτό τρικ που λύνεται τόσο εύκολα μόνο αν διαβάσεις την πρόταση και όχι όταν την ακούσεις,είναι πως η μια αναφέρετε στην ομάδα και η άλλη στο πρόσωπο του προέδρου. Το 99% του κόσμου που αποδοκίμασε την Κυριακή εσκεμμένα παρουσιάστηκε στα μέσα σαν την πλειοψηφία του γηπέδου που έκραζε τον κ. Σπανό και όχι σαν την μειοψηφία των 4000 θεατών που γιούχαρε συγκεκριμένους παίχτες για τις συνεχείς αδιάφορες εμφανίσεις τους. Σίγουρα υπήρξε και το μικρό ποσοστό που στράφηκε ενάντια στον πρόεδρο της ομάδας όπως συμβαίνει πάντα σε παρόμοιες καταστάσεις.

Εμείς δεν θα κάτσουμε να κρίνουμε αν αυτές οι πράξεις έχουν βάση ούτε μπορούμε να φιμώσουμε κανέναν φίλαθλο ή οπαδό πόσο μάλλον όταν η συντριπτική πλειοψηφία τους βρίσκεται στις απέναντι θύρες δίπλα στα επίσημα όπου κάθεται και η ίδια η διοίκηση, ούτε μπορούμε να κάνουμε διαγωνισμό ποιος κάνει σκόπιμα αυτό το κράξιμο η αλλιώς κάνει έντονη κριτική λόγω αγάπης και ανησυχίας για το σύλλογο, συμπέρασμα το οποίο τελείως τυχαία τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης είχαν βγάλει τα πρώτα δευτερόλεπτα. Σαν οργανωμένοι την αποτίμηση όπως κάθε χρόνο,και αυτό το ξέρει καλά η διοίκηση και ο πρόεδρος,έτσι και φέτος ,εκτός σοβαρών απροόπτων, θα την κάνουμε στο τέλος της χρονιάς. Αυτή η λογική αποτελεί πάγια τακτική μας τα τελευταία χρόνια ,τόσο φέτος που δεν βγάλαμε άχνα πλην ελάχιστων περιπτώσεων λόγω της προκλητικής αδιαφορίας ορισμένων παιχτών και αυτό με πολύ διακριτικό τρόπο, πόσο μάλλον πριν έξι χρόνια όταν η ομάδα έπεφτε κατηγορία κάποιοι τρελοί και άμπαλοι όπως μας αποκαλούσαν χειροκροτάγαμε μόνο και μόνο για να μην διαλυθεί ο σύλλογος...

Αυτοί λοιπόν οι πιστοί σε λύπες και χαρές, από προχτές αρχικά παρουσιάστηκαν εμμέσως σαν φταίχτες και αυτό γιατί την στιγμή που ο απλός τηλεθεατής μάθαινε την συγκεκριμένη είδηση στο καπάκι οι «έγκριτοι» και «έγκυροι» δημοσιογράφοι θυμήθηκαν την λέξη ΟΠΑΔΟΙ(αυτή η λέξη δυστυχώς στο ελλαδιστάν χρησιμοποιείται μόνο αρνητικά) και συνεχίζοντας το καρναβάλι που αυτοί έστησαν είχαν το θράσος να μιλήσουν και για τους οργανωμένους λέγοντας πως ήδη το μετάνιωσαν και ψάχνουν τρόπο να μεταπείσουν τον πρόεδρο ζητώντας του συγνώμη!!!Συγνώμη για ποιον λόγο;Είναι πασίγνωστο πως σε οποιοδήποτε ατόπημά μας θα ζητούσαμε δημόσια συγνώμη πριν καν το μυρίσουν τα λαγωνικά της δημοσιογραφίας , όπως γνωστό επίσης είναι το αν σεβόμαστε και εκτιμάμε όλες αυτές τις προσπάθειες που κάνει ο πρόεδρος και το επιτελείο της ομάδας,χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα απολογηθούμε εμείς σαν οργανωμένοι για το δικαίωμα που έχουν κάποιοι να αποδοκιμάσουν μεμονωμένα έντονα ή μη σε έναν λαϊκό χώρο την στιγμή που το μόνο βήμα τους σαν θεατές είναι οι κερκίδες και τίποτα άλλο.

Από την άλλη δεν δικαιολογούμε σε καμία περίπτωση πρόσωπα που ο μόνος σκοπός τους είναι να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο και μόνο για να κράξουν έχοντας προσωπικό όφελος η ψυχολογικά προβλήματα. Θα ξεχάσουμε άλλωστε τις δηλώσεις του πρώην προπονητή μας Γ.Δώνη που μιλούσε για συγκεκριμένους «άγνωστους τύπους» οι οποίοι έρχονται κάθε παιχνίδι πίσω από τον πάγκο μόνο και μόνο για να βρίσουν; Μας συγχωρείτε που σας χαλάμε το γλυκό αλλά τέτοιες συμπεριφορές ταιριάζουν, όπως έχει αποδειχτεί άλλωστε και με τα χρόνια, σε παραγοντίσκους και «επιφανή» αθλητικά ή κονωνικοπολιτικοδημοτικά πρόσωπα αλλά σε καμία περίπτωση σε οπαδούς πόσο μάλλον τους οργανωμένους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.

Τέλος και αφού προαναφερθήκαμε στον εάν εκτιμάμε η όχι την δουλειά του ιδίου του προέδρου και της διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια,αν και το ξέρει καλά και ο ίδιος,είμαστε σίγουροι ότι κάνετε πως και πως να βγάλετε «είδηση» όσον αφορά την στάση μας για την επικείμενη αποχώρηση του το καλοκαίρι. Σας πληροφορούμε πως τώρα θα είμαστε όλο και πιο κοντά στην ομάδα όσο ποτέ ,όχι μόνο σαν στήριξη αλλά και σαν προστασία από κάτι φίδια σαν εσάς. Και για κακή σας τύχη ο κ. Σπανός μπορεί να αποφάσισε ξαφνικά να ανακοινώσει πως φεύγει ,εμείς όπως και κάθε ΟΠΑΔΟΣ του πλανήτη ,θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται έστω και αν γυρίσουμε στις παλιές εποχές,αυτές που όλοι εσείς χλευάζατε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και δεν αφιερώνατε ούτε δυο γραμμές στα άρθρα σας,τουλάχιστον τότε δεν θα μπορείτε να δημιουργείτε ίντριγκες γιατί δεν θα έχει «ψωμί»...Θα τα πούμε σύντομα...

Υγ1:Αυτοί που έπαιξαν με το μέλλον της ομάδας και αναφέρθηκαν , ερήμην του λόγου μας, στο όνομα μας σκόπιμα με την ετικέτα «οργανωμένοι οπαδοί» ή «οπαδοί» θα μας βρουν σύντομα μπροστά τους...από όποιον χώρο και αν προέρχονται, όποιον και αν έχουν από πίσω!

Υγ2:Προς όλους (πλην οπαδών): Μην μολύνετε άλλο την λέξη οπαδός εφόσον δεν ξέρετε τι σημαίνει και τι πρεσβεύει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK