Κοντά στον Ατρόμητο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!

Ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρόμητου βρίσκεται ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Κοντά στον Ατρόμητο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!
INTIME SPORTS

Νούμερο ένα στόχος για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ατρομήτου είναι αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει εκ νέου στο Περιστέρι, εάν δεν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός του "Δικεφάλου" του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στο διάστημα που αγωνίστηκε στο Περιστέρι και αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης ενόψει καλοκαιριού. Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Έτσι κι αλλιώς διάθεση για συνεργασία από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπήρχε και πέρυσι, όμως ο τότε τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος είχε ανάψει κόκκινο φως σε μια τέτοια κίνηση.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου με τον Παπαδόπουλου είχαν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο κι άπαντες στο στρατόπεδο του Ατρομήτου πιστεύουν ότι υπάρχει κοινή πεποίθηση για συνεργασία. Όλα πάντως θα πάρουν το δρόμο τους όταν θα του κατατεθεί επίσημη πρόταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK