Λε Ταλέκ στο Contra.gr: "Ο Σισέ μου είπε τα καλύτερα για Ατρόμητο"

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο, ο Αντονί Λε Ταλέκ μίλησε στο Contra.gr για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, τονίζοντας πως σε αυτήν έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Λε Ταλέκ στο Contra.gr: "Ο Σισέ μου είπε τα καλύτερα για Ατρόμητο"

Ο Ατρόμητος έκανε την υπέρβαση πείθοντας τον πρώην άσο της Λίβερπουλ, Αντονί Λε Ταλέκ να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα του Περιστερίου, ο 30χρονος Γάλλος επιθετικός μίλησε για την απόφασή του να έρθει στη χώρα μας και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτή ο συμπατριώτης του και πρώην συμπαίκτης του στους "κόκκινους", Τζιμπρίλ Σισέ.

Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στην Ελλάδα δεδομένης της οικονομικής κρίσης και των capital controls;

"Μίλησα με το μάνατζερ μου και τους ανθρώπους της ομάδας και όλοι με διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι μια χαρά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Επιπλέον μου είπαν ότι δεν πρέπει να ανησυχώ για κάτι γιατί ο Ατρόμητος είναι μεγάλο κλαμπ. Έτσι πήρα την απόφαση να έρθω".

Λε Ταλέκ στο Contra.gr: "Ο Σισέ μου είπε τα καλύτερα για Ατρόμητο"

Ζήτησες τη γνώμη του Σισέ με τον οποίο υπήρξες συμπαίκτης στη Λίβερπουλ για να έρθεις;

"Ναι μίλησα με τον Τζιμπρίλ και μου είπε τα καλύτερα για τον Ατρόμητο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης μίλησα με τον Αγκουαζί που έπαιξε στην ομάδα, τον Αμπντούν και τον Τζεμπούρ που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και ζήτησα και τη δική τους γνώμη. Μου είπαν επίσης ότι είναι πολύ καλή επιλογή ο Ατρόμητος".

Ήξερες για τον Ατρόμητο προτού πάρεις την πρόταση στα χέρια σου;

"Ναι γνώριζα πολύ καλά την ομάδα γιατί συνηθίζω να παρακολουθώ φίλους μου Γάλλους που παίζουν στο εξωτερικό και στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν αρκετοί, οπότε έχω δει πολλούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και ξέρω τον Ατρόμητο".

Λε Ταλέκ στο Contra.gr: "Ο Σισέ μου είπε τα καλύτερα για Ατρόμητο"

Ο Λε Ταλέκ με τον δημοσιογράφο του Contra.gr, Γιάννη Μπαϊρακτάρη

Ποιοι είναι οι στόχοι για τη φετινή σεζόν;

"Πρώτος στόχος είναι μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και γιατί όχι να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League".

Πότε πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα;

"Τον τελευταίο μήνα έκανα προπονήσεις με τον προσωπικό μου προπονητή και πιστεύω ότι είμαι σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης, οπότε θεωρώ ότι πολύ γρήγορα θα μπορώ να προσφέρω στην ομάδα".

Δείτε τον εν δράσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ:

Διαβάστε ακόμη:

Ανακοίνωσε Λε Ταλέκ ο Ατρόμητος

News 24/7

24MEDIA NETWORK