Με Θεοδόλου αντί Μπάλλα κόντρα στη Βέροια

Ο Παναγιώτης Μπάλλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Ατρόμητου με τη Βέροια, με τον Παντελή Θεοδούλου να παίρνει τη θέση του.

Με Θεοδόλου αντί Μπάλλα κόντρα στη Βέροια
INTIME SPORTS

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τον Ατρόμητο, καθώς ο Παναγιώτης Μπάλλας έμεινε εκτός αποστολής από ο αυριανό (19/10) ματς με τη Βέροια, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Τη θέση του νεαρού αμυντικού μέσου πήρε ο Παντελής Θεοδούλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ατρόμητου:

"Με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα στη Βέροια.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας παρουσιάστηκε με μια σύσπαση στον προσαγωγό και κρίθηκε σκόπιμο να την ακολουθήσει την αποστολή. Τη θέση του πήρε ο Παντελής Θεολόγου.

Οι υπόλοιποι δεκαοκτώ παίκτες είναι οι εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Μπόρισλαφ Στόιτσεφ, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία.

Οι παίκτες μετά το τέλος της προπόνησης γευμάτισαν στο αθλητικό κέντρο και αναχώρησαν για την Βέροια, με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK