Με τους βασικούς ο Στόιτσεφ

Ο Μίλος Στόιτσεφ δοκιμάστηκε με τους βασικούς στην προπόνηση του Ατρομήτου την Παρασκευή.

Με τους βασικούς ο Στόιτσεφ
INTIME SPORTS

Δεν προσανατολίζεται σε πολύ μεγάλες αλλαγές στο σχήμα του ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα την Κυριακή ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Ελληνας κόουτς δοκίμασε την Παρασκευή τον Στόιτσεφ αντί του Ματέι με τους βασικούς χωρίς όμως να δώσει στίγμα ότι έχει κατασταλάξει στη συγκεκριμένη επιλογή.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης (είχε δεχθεί μία γονατιά χαμηλά στη μέση την Πέμπτη) αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και έτσι ο Ελληνας φορ θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Το ίδιο ισχύει και για τους Φυτανίδη, Κιβρακίδη και Λε Ταλέκ που για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προπονήθηκαν δίχως προβλήματα και σοβαρές ενοχλήσεις.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές Αντρέι Γκορμπούνοφ, Αλέξανδρος Κούρος, Δημήτρης Γροντής επισκέφθηκαν το 11ο Λύκειο Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής. Στο λύκειο αυτό που γειτνιάζει με το αθλητικό κέντρο φοιτούν όλοι οι παίκτες των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ που είναι από την επαρχία αλλά και οι επαγγελματίες Λημνιός, Νάτσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK