Μεταγραφή από το πάνω ράφι ο Ατρόμητος

Σε μία από τις μεταγραφικές εκπλήξεις του εφετινού καλοκαιριού προχώρησε ο Ατρόμητος αποκτώντας έναν παλιό γνώριμο των Ελλήνων φιλάθλων, τον Μπάλαζ Μέγερι ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Μεταγραφή από το πάνω ράφι ο Ατρόμητος
Μέγερι EUROKINISISI

Αυτή η μεταγραφή δεν είχε προαναγγελθεί και σίγουρα ήταν η πιο δυνατή που έκανε εφέτος ο Ατρόμητος.

Διότι το να αποκτάς ένα τερματοφύλακα της αξίας του Μπάλαζ Μέγερι με την πολύ καλή προϋπηρεσία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού είναι όπως και να το κάνουμε γεγονός σπουδαίο.

Ο Ούγγρος κίπερ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια και τις θητείες του σε Χετάφε και Γκρόιτερ Φιρτ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοίνωσης της απόκτησης με ελεύθερη μεταγραφή του διεθνή Ούγγρου τερματοφύλακα, Balázs Megyeri.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του στον Ολυμπιακό με συμμετοχές σε Superleague, Κύπελλο Ελλάδας, Champions League και Europa League. Ο Megyeri μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ακόμα στην Ισπανική Χετάφε και στη Γερμανική Γκρόιτερ Φίρτ, με τον Ατρόμητο να αποτελεί τη νέα του ομάδα.

Ο Balázs Megyeri βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Balázs Megyeri έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος από την περσινή χρονιά έχει δημιουργήσει μια πολύ σταθερή ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτός ήταν ο λόγος που αποδέχθηκα την πρόταση. Είμαι χαρούμενος για τη θετική έκβαση της μεταγραφής μου και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK