Νιόπλιας: "Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα"

Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ και νίκησε δίκαια στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Νιόπλιας: "Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα"

"Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός. Έκανε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και τον βοήθησε η συμμετοχή του Μπεργκ. Είναι πιο φρέσκια ομάδα και φαίνεται γιατί είχε την πολυτέλεια να ξεκουράζει παίκτες στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος ενώ εμείς δώσαμε ότι είχαμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Οπότε κάθε φορά πρέπει να ξεκουράζουμε παίκτες για να βγάλουμε αυτό το μίνι πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου.

Για την παθητικότητα του Ατρομήτου τόνισε: "Λογικό είναι. Δεν μπορούμε να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο λόγω της κούρασης που έχουμε σαν ομάδα. Και ο Ούμπιδες που παίζει συνέχεια και ο Καραμάνος που προέρχεται από τραυματισμό τους βάλαμε για να κρατήσουμε την μπάλα.

Ότι και να λέμε δεν στέκει γιατί μόνο εγώ ξέρω την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε 5-6 παιχνίδια στο τέλος του πρωταθλήματος και τα έχασε και όλοι αυτοί είναι πιο φρέσκοι. Είναι σαν να ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα εμείς έχουμε μικρό ρόστερ και ο ΠΑΟΚ έχει και αυτός δυσκολίες. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα είναι της στιγμής και πρέπει να φρέσκα πόδια".

Ερωτηθείς για τον στόχο του Ατρομήτου, ο Νίκος Νιόπλιας απάντησε: "Ποτέ δεν μπαίνεις στο παιχνίδι και θα πεις θα χάσω. Εγώ αυτό που είπα από την στιγμή που πήγα σε αυτή την ομάδα είναι ότι κάναμε άθλο που μπήκαμε στα πλέι οφ. Η ομάδα ήταν σκοτωμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά και περάσαμε τους αντιπάλους μας που ήταν 8-9 βαθμούς μπροστά από εμάς. Οπότε είναι λογικό να βγάζουμε τώρα κούραση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK