O Kάναντι δεν απογοητεύεται με Ντιγκινί

Τη σημασία του να παίξει ο Νικολά Ντιγκινί στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Νταμίρ Κάναντι δεν την υποτιμά. Κάθε άλλο. Θα περιμένει λοιπόν τον Γάλλο μέχρι και την τελευταία στιγμή.

01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 01/10/2017 OLYMPIACOS VS ATROMITOS FOR SUPERLEAGUE SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

O Nικολά Ντιγκινί έχει εξελιχθεί σε κομβικό παίκτη στον εφετινό Ατρόμητο καλύπτοντας παρά πάνω από μία θέσεις στην επίθεση της ομάδας.

Ηταν επίσης ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όταν είχε γκολ και προσπάθεια από την οποία άρχισε γκολ.

Υπό αυτήν την έννοια δεν είναι να παραξενεύεται κανείς που ο Νταμίρ Κάναντι θα τον περιμένει μέχρι και την Δευτέρα το πρωί για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος επιθετικός προς το παρόν συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις αλλά μεσολαβούν ακόμη δύο γεμάτα 48ώρα, οπότε όλα μπορούν να συμβούν.

Σε διαφορετική, πέρα της αναμενόμενης, εξέλιξη ο Κάναντι θα πρέπει να σκεφτεί κάτι άλλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK