Ο τρόπος του Δέλλα: Ομιλία... συναισθήματος μετά την ήττα από τον ΠΑΣ

Ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε τον άλλο δρόμο για να μιλήσει στους παίκτες του μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Καμία παρατήρηση, καμία φωνή. Αντιθέτως, ομιλία συσπείρωσης και ενότητας ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ειθισται μετά από κάποια ήταν-και μάλιστα βαριά- η πρώτη ομιλία του προπονητή αφορά τα λάθη, ατομικά και ομαδικά.

Ο Τραϊανός Δέλλας όμως προτίμησε να μιλήσει τελείως διαφορετικά στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου την Τρίτη για την ήττα από τον ΠΑΣ.

Ουσιαστικά, στο ματς των Ζωσιμάδων δεν αναφέρθηκε καθόλου. Εριξε το βάρος στην αντιστροφή του αρνητικού κλίματος έτσι ώστε η ομάδα του να ρεφάρει και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό την προσεχή Κυριακή.

Η ατάκα "πάμε όλοι μαζί και στα καλά αλλά και στα άσχημα" ήταν η πλέον χαρακτηριστική. "Πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα και μπορούμε να τα καταφέρουμε" τόνισε ο Ελληνας προπονητής ο οποίος ίσως και να νιώθει ότι βρίσκεται σε άβολη θέση.

Κατά τα άλλα, σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν και άπαντες προσβλέπουν στο τρίποντο επί του Παναιτωλικού.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα