Ούμπιδες μέχρι το 2017 στο Περιστέρι

Τη φανέλα του Ατρομήτου θα συνεχίσει να φορά για δύο ακόμα χρόνια ο Χαβιέρ Ούμπιδες όπως ανακοίνωσε επίσημα η περιστεριώτικη ΠΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (15/4).

Ούμπιδες μέχρι το 2017 στο Περιστέρι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Χαβιέρ Ούμπιντες θα συνεχίσει "χέρι – χέρι" με το αστέρι μέχρι το 2017!.

Tο μεσημέρι της Τετάρτης (15/4), αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου που είχε ισχύ έως τον ερχόμενο Ιούνιο, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στοatromitosfc.grτα εξής: "Είμαιπολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση από τον κύριο Αγγελόπουλο αλλά και που ήθελε η οικογένεια μου. Νιώθουμε υπέροχα στον Ατρόμητο, και θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί για να κάνουμε την ομάδα μας ακόμη πιο μεγάλη.

Είναι αλήθεια ότι μέσω του εκπροσώπου μου υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τον Ατρόμητο γιατί έχω όσα θέλει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω και τον σεβασμό που δείχνει πρώταστον άνθρωπο και μετά στον ποδοσφαιριστήκαι εγώαυτό το διαπίστωσα στην προσωπική μου υπόθεση τον περασμένο Δεκέμβριο με την απώλεια της αδελφής μου".

"Νιώθω πολύ δυνατός, ξέρω τι μπορώ να προσφέρω κι έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ξέρω τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφουν οι φίλαθλοι μας για εμένα και θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω.

Αυτό που προέχει τώρα είναι να μπει η ομάδα στην πρώτη πεντάδα και να παίξουμε του χρόνου πάλι στην Ευρώπη.Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε μέλλον και μακάρι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να κατακτήσουμε κι έναν τίτλο, είναι κάτι που αξίζουμε αλλά και μπορούμε να πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη τους αλλά και την οικογένεια μου για την στήριξή της".

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 46 αγώνες εκ των οποίων οι 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (8 γκολ- 12 ασίστ), οι 5 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας και οι 2 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος, αν και ξεκίνησε με έναν τραυματισμό που του στέρησε τη δυνατότητα συμμετοχής στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος (7 γκολ - 5 ασίστ) και σε 3 παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK