Πάει για το μπαμ με Μπλάνκο ο Ατρόμητος! (VIDEOS)

Για την απόκτηση του Ισμαελ Μπλάνκο κινείται σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο Ατρόμητος!

Πάει για το μπαμ με Μπλάνκο ο Ατρόμητος! (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Ο εκλεκτός των Περιστεριωτών για την επίθεση είναι ο πρώην σούπερ σκόρερ στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο Εκουαδόρ αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα όπου άλλωστε γνώρισε μεγάλες στιγμές.

Ο Ατρόμητος έχει μιλήσει με τον παίκτη και έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του αλλά προς το παρόν το ντιλ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί τελειωμένο.

Ο Μπλάνκο κατά διαβολική σύμπτωση πέτυχε τα πρώτα του γκολ στην Ελλάδα σε ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Εν συνεχεία λατρεύτηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ και πρόσφατα δήλωσε ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για λογαριασμό της Ενωσης η οποία όμως παίζει αυτόν τον καιρό στη football league.

O παίκτης πάντως είναι σε καλή ηλικία (τον Ιανουάριο συμπληρώνει τα 32 του χρόνια) και προέρχεται από αποδοτική θητεία στην Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ με 14 γκολ σε 18 ματς.

Σε ότι αφορά τον Ατρόμητο είναι γνωστό ότι αναζητά έναν αποτελεσματικό φορ που έχει το εύκολο γκολ. Η φιλοσοφία της ομάδας προβλέπει πάντα την απόκτηση ξένων παικτών που έχουν εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα κάτι που βέβαια ισχύει μέχρι κεραίας για τον Μπλάνκο.

Θυμηθείτε τον Μπλάνκο με τη φανέλα της ΑΕΚ

Δείτε τον να διαπρέπει με την Λανούς

Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι εκείνο του 2011, σημειώνοντας 72 γκολ σε 169 αναμετρήσεις ανεξαρτήτου διοργάνωσης και διανύοντας την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα σημείωσε 55 γκολ σε 129 συμμετοχές, στο Κύπελλο 9 γκολ σε 16 ματς και στην Ευρώπη 8 σε 24 αγώνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK