"Παίζει" ο Παπαδόπουλος, υπάρχει και νεότερος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος υπάρχει πάντα στα ραντάρ του Ατρομήτου για τις θέσεις της επίθεσης.

"Παίζει" ο Παπαδόπουλος, υπάρχει και νεότερος

Οπως γράψει κατ' επανάληψη, ο Ελληνας στράικερ, που αποτελεί ποδοσφαιρική αδυναμία του Γιώργου Σπανού, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Περιστεριωτών στους οποίους άλλωστε έπαιξε με επιτυχία τη σεζόν 2013-2014.

Δεν υπάρχει όμως μόνο ο "Παπ". Εσχάτως η λίστα εμπλουτίστηκε και με νεότερους φορ, ένας από τους οποίους είναι και ο Δημήτρης Διαμαντάκος του οποίου το μέλλον στον Ολυμπιακό είναι αβέβαιο.

Υπάρχουν επίσης στα υπόψη και άλλοι υποψήφιοι, κυρίως με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα ή ακόμα και Ελληνες οι οποίοι έχουν προταθεί από τους ατζέντηδες.

Στον Ατρόμητο δίνουν μεγάλη σημασία στην απόκτηση φορ αφού πιστεύουν ότι αυτή η μεταγραφή ίσως κάνει τελικά και τη διαφορά.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα