Παπαδόπουλος reloaded για το καλοκαίρι

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ατρομήτου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση των Μαρσελίνιο και Μαουρίτσιο Καράσκο.

Παπαδόπουλος reloaded για το καλοκαίρι

Αυτά ως προ τον Ιανουάριο. Για το καλοκαίρι υπάρχουν ήδη συγκεκριμένες σκέψεις οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Ελληνας στράικερ έφυγε το καλοκαίρι από το Περιστέρι κατόπιν απαίτησης του Γιώργου Παράσχου αφού ο σχέσεις των δύο ανδρών είχαν δοκιμαστεί πολύ κατά τη σεζόν 2013-2014.

Η εκτίμηση όμως για την ποδοσφαιρική ποιότητα του "Παπ" παρέμεινε δεδομένη στο μυαλό των διοικούντων τον Ατρόμητο και έτσι το εκ νέου φλερτ το καλοκαίρι φαντάζει αυτήν την ώρα πολύ πιθανό.

Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος, αν και περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείει την προοπτική να επιστρέψει στο Περιστέρι και να βρεθεί, εκτός των άλλων, κοντά στην οικογένειά του η οποία ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Βεβαίως είναι ακόμη νωρίς και στο μύλο των εξελίξεων θα πέσει ακόμα αρκετό νερό. Είναι όμως σαφές ότι αν θέλουν η νύφη και ο γαμπρός, ο γάμος θα γίνει. Ετσι και αλλιώς, στη συγκεκριμένη υπόθεση, πεθερός δεν υπάρχει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK