Παπάζογλου: "Ήρθα να βοηθήσω"

Ο Θανάσης Παπάζογλου παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ατρόμητος και δήλωσε έτοιμος να συνεισφέρει στη νέα του ομάδα. Τη φανέλα με το νούμερο 11 θα φοράει ο Έλληνας επιθετικός.

Παπάζογλου: "Ήρθα να βοηθήσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr από τις 27 Ιουνίου, Ολυμπιακός και Ατρόμητος έδωσαν και επίσημα τα χέρια για τους Θανάση Παπάζογλου και Τάσο Καραμάνο.

Η ομάδα του Περιστερίου παρουσίασε επίσημα τον Παπάζογλου και ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να συνεισφέρει στη νέα του ομάδα: "Θεωρώ τον Ατρόμητο μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας και αυτό φαίνεται με τα αποτελέσματα και την σταθερότητα που τον διακρίνει. Ήταν άλλωστε ένας παράγοντας που επέλεξα να έρθω.

Παπάζογλου: "Ήρθα να βοηθήσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει την πορεία της, να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα και να βάλω όσο περισσότερα γκολ μπορώ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Θέλω επίσης μέσα από τον Ατρόμητο να διακριθώ, όπως το έχουν πετύχει και άλλοι παίκτες του στο παρελθόν, και να γίνω μέλος της Εθνικής Ομάδας που είναι στόχος κάθε ποδοσφαιριστή"

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να παρουσιάσει κι επίσημα το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής μας «οικογένειας», τον επιθετικό Θανάση Παπάζογλου!

Ο ποδοσφαιριστής που διέπρεψε με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις τα δύο τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποκτήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο αθλητικό μας κέντρο για να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και ακολούθως να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με το αστέρι στο στήθος.

Παπάζογλου: "Ήρθα να βοηθήσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θανάσης Παπάζογλου που έχει γεννηθεί στις 30 Μαρτίου 1988 στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη καλύτερη φάση της ποδοσφαιρικής του καριέρας κι έχει «κληρονομιά» τα 20 γκολ που πέτυχε την τελευταία διετία με τη φανέλα του ΟΦΗ σε 65 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 11".

Διαβάστε ακόμη:

Ανταλλαγή Καραμάνου-Παπάζογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK