Παρ' ολίγον τραγωδία στο νικηφόρο φιλικό του Ατρομήτου

Η φιλική νίκη του Ατρομήτου με 2-0 επί της Καλλιθέας στο Περιστέρι την Παρασκευή πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Παρ' ολίγον τραγωδία στο νικηφόρο φιλικό του Ατρομήτου

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ένας φίλος των γηπεδούχων υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο στην προσπάθειά του να ανάψει καπνογόνο. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ασθενόφορο τον διακόμισε στο νοσοκομείο για επιπλέον φροντίδα.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τώρα το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Οικονόμου στο 37’ με δυνατό διαγώνιο σουτ, αφού κέρδισε το ριμπάουντ από το πρώτο σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη. Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Καραμάνος με τακουνάκι, αφού πρώτα ο Γιαννούλης είχε συνδυαστεί με τον Επστάιν και γύρισε στον επιθετικό της ομάδας του Περιστερίου.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Αθανασίου (64' Σκόνδρας), Νάστος, Ταυλαρίδης (68' Λαζαρίδης), Οικονόμου (62' Γιαννούλης), Καλλέργης (68' Φυτανίδης), Μακρής (62' Ιγκλέσιας), Πίτου Γκαρσία, Τζαμάλ (64' Έπσταϊν), Καραγκούνης (56' Μπρίτο), Μπέλιτς (50' Καραμάνος)

Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Πλάτανος (57' Μαρουκάκης), Αρβανίτης, Πίκολο, Καλτσάς (75' Ματσούκας), Ρουσάκης, Σταύρου (84' Φουντουκίδης), Ντακόλ (66' Κατσικογιάννης), Φαρινόλα (41' Ατματσίδης), Ντα Σίλβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK