Παράσχος: "Δεν μπορείς να μάθεις στον άλλον να σκοράρει"

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου. Ναι μεν ήταν ανακουφισμένος που η ομάδα του κέρδισε αλλά τον δυσαρέστησε η αστοχία των παικτών του.

Παράσχος: "Δεν μπορείς να μάθεις στον άλλον να σκοράρει"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρομήτου μετά το τέλος του ματς με τη Νίκη Βόλου:

"Συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά, πετύχαμε μια πολύ δύσκολη νίκη. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι μέχρι το 94ο λεπτό, αφού δεν βάλαμε το δεύτερο γκολ με τις ευκαιρίες και τα δοκάρια.

Η Νίκη βρήκε την ψυχή να διεκδικήσει το παιχνίδι. Στην τελική μας προσπάθεια πρέπει να γίνουμε πολύ πιο αποτελεσματικοί. Είναι κρίμα να έχουμε αυτό το φτωχό 1-0 και να μην τελειώνουμε το ματς. Εύχομαι στη Νίκη Βόλου να παραμείνει στην κατηγορία και στον κόσμο της να γεμίζει το Στάδιο αυτό.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Η Νίκη έπεσε σε άσχημη χρονιά που πέφτουν τέσσερις ομάδες. Αν δεν πάρει γρήγορα αποτελέσματα να αλλάξει η ψυχολογία, από εκεί και πέρα ίσως έχει προβλήματα.

Το σκοράρισμα είναι κι έμφυτο, το μόνο που δεν μπορείς να διδάξεις στο ποδόσφαιρο είναι να μάθεις στον άλλο να σκοράρει. Πιστεύω ότι θα γίνει πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Οι ομάδες με το φόβο του υποβιβασμού ενισχύθηκαν πολύ. Θα δείτε ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, ακόμη και για τις θέσεις της Ευρώπης. Ομάδες όπως η Βέροια ή η Καλλονή που δεν υπολογίζαμε, θα έχουν καλή πορεία. Ενισχύθηκαν πολύ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK