Πέρασε τις εξετάσεις και ανακοινώθηκε ο Ντάουντα

Ως παίκτης του Ατρομήτου λογίζεται και επίσημα από τη Δευτέρα ο Αμπιόλα Ντάουντα.

Πέρασε τις εξετάσεις και ανακοινώθηκε ο Ντάουντα

Ο 28χρονος Νιγηριανός φορ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις αλλά και τα εργομετρικά και πλέον είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Κορακάκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η λύση του συμβολαίου του με τη Φίτεσε θα γίνει μέσω αλληλογραφίας οπότε ο παίκτης δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Ολλανδία για να τακτοποιήσει ζητήματα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στην «οικογένεια» της, τον Αμπιόλα Ντάουντα (Abiola Adedeji Dauda).

Ο Νιγηριανός στράικερ, με τις δύο συμμετρικές ουλές κάτω από τα μάτια που αντιπροσωπεύουν την καταγωγή του, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου!

Με παρακαταθήκη τη δεκαετή θητεία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ο «ταχυδύναμος» Ντάουντα ήρθε στο «αστέρι» για να «σημαδέψει» με την προσφορά του την διπλή προσπάθεια της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:« Επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί από το πρώτο τηλεφώνημα ένιωσα οικεία, κατάλαβα ότι σε αυτή την ομάδα έπρεπε να πάω. Μια ομάδα με φιλοδοξίες, όπως εγώ γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκονται εδώ. Δεν είναι επιλογή χρημάτων, είναι μια επιλογή από καρδιάς!

Είναι αλήθεια πάντως ότι ήθελα να έρθω στην Αθήνα, να δω τις εγκαταστάσεις της ομάδας, τους ανθρώπους της γιατί ως επαγγελματίας οφείλω να επεξεργάζομαι όλες τις συνθήκες και πραγματικά η προσέγγιση που είχα, με έκανε να νιώσω μέλος του Ατρόμητου από την πρώτη στιγμή. Διαπίστωσα λοιπόν ότι υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες για να πετύχω. Έρχομαι στα μέσα της σεζόν αλλά πνευματικά και σωματικά νιώθω ήδη έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα».

Και ο Αμπιόλα Ντάουντα κατέληξε:« Θέλω πάρα πολύ να πάμε στα playoffs και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Προσωπικά εύχομαι και θέλω να πετύχω πολλά γκολ για να κερδίσω τίτλους όπως έκανα με την Κάλμαρ αλλά και με τον Ερυθρό Αστέρα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK