Πλήγμα με Ούμπιδες και Φυτανίδη στον Ατρόμητο

Τόσο ο Σωκράτης Φυτανίδης, όσο και ο Χαβιέ Ούμπιδες αποχώρησαν τραυματίες από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαβάστε πόσο αναμένεται να λείψουν από τις υποχρεώσεις του Ατρομήτου.

Πλήγμα με Ούμπιδες και Φυτανίδη στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Διπλό ήταν το κακό για τον Ατρόμητο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Εκτός από την ήττα με 2-1, η ομάδα του Περιστερίου έχασε με τραυματισμούς και τους Σωκράτη Φυτανίδη και Χαβιέ Ούμπιδες.

Ο πρώτος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 17' μετά από άσχημη πτώση που είχε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ιντέγε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φυτανίδης υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό με την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να υπολογίζεται σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Όσον αφορά τον Ούμπιδες αν και αρχικά φάνηκε να είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του στο 67ο λεπτό, τελικά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διάταση έσω πλάγιου γόνατος. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα προκειμένου να βρεθεί και πάλι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η κατάσταση και των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί, ούτως ώστε ο τεχνικός του Ατρομήτου να γνωρίζει το πότε ακριβώς αναμένεται να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK