Πλήγμα με Ούμπιδες και Φυτανίδη στον Ατρόμητο

Τόσο ο Σωκράτης Φυτανίδης, όσο και ο Χαβιέ Ούμπιδες αποχώρησαν τραυματίες από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαβάστε πόσο αναμένεται να λείψουν από τις υποχρεώσεις του Ατρομήτου.

Πλήγμα με Ούμπιδες και Φυτανίδη στον Ατρόμητο

Διπλό ήταν το κακό για τον Ατρόμητο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Εκτός από την ήττα με 2-1, η ομάδα του Περιστερίου έχασε με τραυματισμούς και τους Σωκράτη Φυτανίδη και Χαβιέ Ούμπιδες.

Ο πρώτος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 17' μετά από άσχημη πτώση που είχε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ιντέγε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φυτανίδης υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό με την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να υπολογίζεται σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Όσον αφορά τον Ούμπιδες αν και αρχικά φάνηκε να είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του στο 67ο λεπτό, τελικά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διάταση έσω πλάγιου γόνατος. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα προκειμένου να βρεθεί και πάλι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η κατάσταση και των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί, ούτως ώστε ο τεχνικός του Ατρομήτου να γνωρίζει το πότε ακριβώς αναμένεται να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ