Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ο Γκορμπούνοφ

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ ζήτησε νέα, μικρή παράταση για να απαντήσει στην πρόταση του Ατρομήτου.

Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ο Γκορμπούνοφ

Αναζητώντας μία καλύτερη πρόταση από σύλλογο του εξωτερικό ο Aντρέι Γκορμπούνοφ καθυστερεί την απάντησή του στους ανθρώπους του Ατρομήτου.

Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας δεσμεύτηκε τελικά να απαντήσει τη Δευτέρα έτσι ώστε οι Περιστεριώτες να ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν στη θέση του τερματοφύλακα. Αν πάντως ο Γκορμπούνοφ δεν συνεχίσει θα πρέπει να αποκτηθούν δύο πορτιέρο αφού έχει φύγει και ο Μπάρκας.

Στην τελευταία εβδομάδα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας το ενδιαφέρον θα στραφεί επίσης στους Λε Ταλέκ και Φυτανίδη που καλούνται να απαντήσουν στην πρόταση για μείωση αποδοχών. Η ομάδα θα ήθελε αυτή η απάντηση να έρθει μέχρι την 1η Ιουλίου, από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές δεν βιάζονται προσπαθώντας να ανιχνεύσουν τις διαθέσεις της αγοράς.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ