Σα Πίντο: "Δεν καταλαβαίνω από ονόματα" (videos)

Κατά την παρουσίασή του από τον Ατρόμητο, ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεσμεύθηκε ότι θα λειτουργεί με αξιοκρατικά κριτήρια, χρησιμοποιώντας όσους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Σα Πίντο: "Δεν καταλαβαίνω από ονόματα" (videos)

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο. Μετά τον ΟΦΗ αναζητούσα μία μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου με ομάδα που θα έχει μεγαλύτερους στόχους. Αυτό το βρήκα εδώ, στο κλαμπ του Ατρομήτου. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να μπούμε στα πλέι οφ και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο.

Διαπίστωσα ότι η ψυχολογία των παικτών δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Είναι λίγο λυπημένοι, αλλά θα προσπαθήσω να το διορθώσω. Ξέρω ότι ο Ατρόμητος έχασε δύο πολύ καλούς παίκτες, τον Παπαδόπουλο και τον Ιγκλέσιας, αλλά υπάρχει ποιότητα κι από τα άλλα παιδιά", ήταν τα λόγια του νέου τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου.

Επιπλέον, ο Ρικάρντο Σα Πίντο έδωσε μια υπόσχεση: "Δεν καταλαβαίνω από ονόματα. Θα παίζει όποιος είναι άξιος είτε είναι 16 είτε είναι 30 ετών".

Σε ερώτηση για τον Παπάζογλου τόνισε: "Ακόμα δεν ξέρω πως μπορούμε να παίξουμε, σίγουρα όμως θέλω να τον βοηθήσω περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Αλλά είπαμε, δεν κοιτάζω ονόματα. Θα με πονέσει να τον αφήσω στον πάγκο, αλλά αν πρέπει θα το κάνω".

Ο Γιώργος Σπανός, από την πλευρά του, είπε: "Ευχαριστώ τον κ. Παράσχο για την πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας. Φέραμε τον Σα Πίντο, που είχαμε δει τα περυσινά δείγματα γραφής του, γιατί διαπιστώσαμε ότι η ομάδα δεν έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση και χρειαζόταν ένα ταρακούνημα στα αποδυτήρια. Ελπίζουμε ότι με το πάθος που τον διακρίνει, θα βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Η επιλογή έγινε με βάση την πρόοδο της ομάδας, δεν κοιτάζουμε αν είναι Ελληνας ή ξένος".

Διαβάστε ακόμη:

Ανακοίνωσε Σα Πίντο ο Ατρόμητος

News 24/7

24MEDIA NETWORK