Σκέφτονται ακόμα την Ευρώπη στον Ατρόμητο

O Aτρόμητος πλέον έχει τη δυνατότητα να κοιτάξει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Σκέφτονται ακόμα την Ευρώπη στον Ατρόμητο

Μετά τη νίκη-ανατροπή επί του Αστέρα Τρίπολης, η όρεξη του Ατρομήτου άνοιξε και για το πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες γνωρίζουν καλά ότι πολύ δύσκολα θα φτάσουν τον Πανιώνιο στην 5η θέση, ωστόσο η κατάκτηση της 6ης κάθε άλλο παρά μακρινό όνειρο φαντάζει.

Ο Αστέρας και ο ΠΑΣ, που ισοβαθμούν τώρα στην 6η θέση, έχουν 34 βαθμούς και ο Ατρόμητος έχει βάλει ήδη στο σακούλι του 30!

Εκτός αυτού οι Περιστεριώτες έχουν ευνοϊκό πρόγραμμα αφού αντιμετωπίζουν κατά σειρά τους Πανθρακικό (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), Καλλονή (εκτός) και Πανιώνιο (εκτός).

Μπορεί, άρα, να φτάσει στο 6ο σκαλί η ομάδα του Δέλλα και να περιμένει στη συνέχεια τις εξελίξεις της αδειοδότησης του Πανιωνίου. Υπό προϋποθέσεις η 6η θέση μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη.

Στα της προετοιμασίας και για την Τρίτη υπήρχε ρεπό, ωστόσο οι περισσότεροι από τους παίκτες πέρασαν από το αθλητικό κέντρο για αποθεραπεία και σπα.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ