Σπανός: "Άδικος ο μηδενισμός με κριτήριο ένα ή δύο παιχνίδια"

Ο Γιώργος Σπανός χαρακτήρισε άδικη την αυστηρή κριτική που ασκήθηκε στον Ατρόμητο για τον αποκλεισμό από την Σαράγεβο, ενώ έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης μέσω των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σπανός: "Άδικος ο μηδενισμός με κριτήριο ένα ή δύο παιχνίδια"

Ο Γιώργος Σπανός είπε: "Την Κυριακή ξεκινά η νέα σεζόν για την ομάδα και θέλουμε να είναι αντάξια της περυσινής. Με το ρόστερ που διαθέτουμε, τις μεταγραφές που έχουμε κάνει εφέτος και την και δουλειά μας, θέλουμε αυτή η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχους της. Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, όπως θα θέλαμε.

Είχαμε έναν απροσδόκητο αποκλεισμό στην Ευρώπη από μια χειρότερη ομάδα. Δεχθήκαμε τρία γκολ, κάτι το οποίο δεν έγινε στο πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που πέρυσι έσπασε όλα τα ρεκόρ στο πρωτάθλημα, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και βγήκε στην Ευρώπη. Με πολύ πείσμα θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να φτάσουμε και την επόμενη σεζόν στο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη αν είναι καλοπροαίρετη. Αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας, αλλά από εκεί και πέρα ο μηδενισμός με κριτήριο ένα ή δύο παιχνίδια, είναι άδικος. Έχουμε μια σταθερή διοικητικά και οικονομικά ομάδα, με σπουδαία αγωνιστικά επιτεύγματα.

Σπανός: "Άδικος ο μηδενισμός με κριτήριο ένα ή δύο παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η ομάδα, αυτά που έχει πετύχει είναι λίγα. Δεν είναι καθόλου λίγο να τους κοιτάς όλους στα μάτια ανεξαρτήτως ονόματος. Σύμφωνα με τα εφόδια που έχει αυτή η ομάδα θα πετύχει. πρέπει την Κυριακή να είμαστε όλοι στο γήπεδο για το ματς της πρεμιέρας με τον Πλατανιά".

Εν συνεχεία ο Γιώργος Σπανός υποστήριξε ότι το εφετινό υλικό του Ατρομήτου είναι πιο ποιοτικό από το περυσινό: "Αυτό το ρόστερ μπορώ να πω ότι είναι πιο ποιοτικό και πλήρες από πέρυσι. Αυτή η ομάδα έχει στόχο να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και να προχωρήσει όσο το δυνατό πιο μακριά στο Κύπελλο. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που αγαπά αυτή την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι αυτούς. Γι αυτούς που έρχονται στο γήπεδο, δεν μας ενδιαφέρει αν είναι λίγοι ή πολλοί αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους τιμούμε και να τα δίνουνε όλα γι αυτούς".

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν και οι τρεις αρχηγοί (Νάστος, Φυτανίδης, Μπρίτο), οι οποίοι αφού ζήτησαν συγγνώμη για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό έδωσαν υπόσχεση για χαρές μέσω των ελληνικών διοργανώσεων κατά τη διάρκεια της εφετινής περιόδου.

Επιπλέον, έγινε η παρουσίαση των πέντε αποκτημάτων (Κούρος, Εγκουέμ, Γκορμπούνοφ, Τάτος και Παπάζογλου), αλλά και δύο παικτών της ομάδας Νέων που προωθήθηκαν (Λημνιός, Παπασπύρος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK