Σπανός: "Να σταματήσει ο αλληλοσκοτωμός"

O Γιώργος Σπανός φιλοξενήθηκε στον "Sport 24 Radio 103,3" κι αναφέρθηκε στη συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων, στις προτάσεις που κατατέθηκαν, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μπορεί να βρεθεί μία λύση.

Σπανός: "Να σταματήσει ο αλληλοσκοτωμός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτηςτης ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός φιλοξενήθηκε στο Sport 24 Magazino από τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα βγει κάτι καλό από αυτή την συνάντηση: "Πιστεύω ότι κάτι βγαίνει από αυτή τη συνάντηση, η βούληση και το πως θα κάνουμε καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συζητήθηκαν δύο πράγματα. Πρώτα το θέμα της ματαίωσης του Kυπέλλου, μια απόφαση που πάρθηκε, με μοναδική αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το δεύτερο θέμα που συζητήθηκε ήταν σχετικά με την ΕΠΟ και το κομμάτι της διαιτησίας. Κάποιες ομάδες πιστεύουν ότι αυτό το θέμα έχει να κάνει με τα επεισόδια. Πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις και να τις περάσουμε στην ΕΠΟ,προκειμένου να έρθουν καλύτερες μέρες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Συζητήσαμε ακόμη και για το πως εμείς θα έχουμε αυτοσυγκράτηση στις δηλώσεις μας, επειδή και εμείς σπρώχνουμε διχόνοια. Πρέπει να έχουμε μία αυτοσυγκράτηση για να μην προκαλούμε διχόνοια. Από κει και πέρα μένει αυτά να τα υλοποιήσουμε".

Για το ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες εκτός από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΆΕΚ: "Ειπώθηκε και αυτό το πράγμα στο τραπέζι, στην συζήτηση για την αυτοσυγκράτηση και για το να μην δημιουργούνται διχόνοιες. Είπαμε πάρα πολλά πράγματα. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο αλληλοσκοτωμός, επειδή δεν οδηγεί πουθενά. Δεν βοηθάει κανέναν το να μην ξεκινάει ένα ντέρμπι ή να διακόπτεται. Τα ντέρμπι είναι ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλα αυτά δεν βοηθούν κανέναν".

Για το αν άκουσε την δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη ότι θα φύγει ο Τούντορ: "Όχι δεν το ξέρω αυτό".

Για το αν οδήγησε κάπου η ματαίωση του Κυπέλλου: "Πρέπει να δοθούν κάποιες προτάσεις στον κύριο Κοντονή. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η ματαίωση του κυπέλλου δεν ωφελεί σε τίποτα. Πρέπει να δώσουμε και εμείς κάποιες εξηγήσεις και στον κύριος Κοντονή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK