Σπανός: "Σε όποιον δεν αρέσει, να κάθεται σπίτι του"

Απόλυτος και σαφής ήταν ο Γιώργος Σπανός σε δήλωσή του την Τετάρτη αναφορικά με όσα συνέβησαν με τους οργανωμένους φίλους του Ατρομήτου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Σπανός: "Σε όποιον δεν αρέσει, να κάθεται σπίτι του"

Αναλυτικά

«Στα δέκα χρόνια που έχω την τιμή να ηγούμαι της διοίκησης του Ατρόμητου, μια από τις βασικές μου αρχές και αυτό το γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι, ήταν να δείχνω σεβασμό και άμεση ανταπόκριση στους οργανωμένους φιλάθλους μας.

Δυστυχώς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς κατάστασης για τα χρονικά της ομάδας μας που μας έκανε να αναρωτιόμαστε γιατί πράγματι είχαμε συνηθίσει τη διαξαγωγή των αγώνων μας κάτω από συνθήκες που προάγουν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και μας έχουν κατακτήσει σημείο αναφοράς στη φίλαθλη Ελλάδα.

Ως πρόεδρος όμως της ομάδας, έχω την υποχρέωση και το καθήκον να προστατεύσω την έδρα μας γιατί στη φετινή περίοδο δεχθήκαμε πάρα πολλά πρόστιμα από παραβατική συμπεριφορά φιλάθλων μας η οποία κορυφώθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι τόλμησαν να εκτοξεύσουν αντικείμενα εναντίον μου όταν τους ζήτησα να κατέβει το πανό για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Προσωπικά, δεν νιώθω ότι έχω να δώσω εξετάσεις. Συμπληρώνω φέτος 10 ολόκληρα χρόνια στην ηγεσία του Ατρόμητου και είμαι περήφανος γιατί μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω γράψει τις χρυσότερες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου και μαζί με τους συνεργάτες μου κάναμε τον Ατρόμητο μια από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες, με τις τέσσερις ευρωπαϊκές συμμετοχές και τους δύο τελικούς του κυπέλλου Ελλάδας.

Σε όποιον αντιπροσωπεύει η πορεία αυτή της ομάδας μας οφείλει να είναι κόσμιος όταν έρχεται στο γήπεδο και να διαφυλάσσει τα συμφέροντα του Ατρόμητου. Σε όποιον δεν του αρέσει, να κάθεται σπίτι του και να μην έρχεται στο γήπεδο γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διακόπτει τον αγώνα για 16 λεπτά. Που ακούστηκε αυτό; Μας αρκεί που όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Ατρόμητος, ένα αυτόνομο οικονομικά και υγιές σωματείο που αποτελεί πρότυπο για άλλα σωματεία που επιθυμούν να μας μοιάσουν.

Από εκεί και πέρα, πάντα η πόρτα μου ήταν ανοικτή και πάντα επεδίωκα το διάλογο αλλά ειδικά φέτος τον διάλογο δεν τον ήθελαν οι δικοί μας φίλαθλοι και όχι εγώ. Και όσον αφορά το σχόλιο περί ακριβών εισιτηρίων, αυτό μακριά από εμάς και δεν ισχύει για τον Ατρόμητο γιατί έχουμε τα πιο φθηνά διαρκείας απ’ όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και τα πιο φθηνά εισιτήρια.

Λυπάμαι λοιπόν που μια μικρή ευτυχώς μερίδα φιλάθλων μας έχει πέσει θύμα μιας άσχημης προπαγάνδας και παραπληροφόρησης. Και αντί να στηρίζει την ομάδα σπέρνει εσωστρέφεια και προκαλεί διχασμό αλλά να είστε βέβαιοι ότι δεν θα τα καταφέρει γιατί ο Ατρόμητος είναι πάνω απ’ όλους και θα προχωρήσει με την ίδια αποφασιστικότητα και τόλμη όποιος και αν επιχειρήσει να του βάλει εμπόδια».

News 24/7

24MEDIA NETWORK