Σπείρα ναρκωτικών έκλεψε τον Κάναντι!

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Ντάμιρ Κάναντι, δηλώνει... ατρόμητος παρά το γεγονός της ληστείας στο σπίτι του ενώ βρισκόταν μέσα! Τι είπε για το περιστατικό και ποιες αποκαλύψεις έκανε για την σπείρα που τον λήστεψε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΑΝΑΝΤΙ
Canadi ICON

Στις αρχές του μήνα ο Αυστριακός τεχνικός έζησε τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ληστές εισέβαλαν την ώρα που κοιμόταν μαζί με την οικογένεια του, τους ψέκασαν με ειδικό σπρέι και πήραν, μεταξύ άλλων, το αυτοκίνητο του.

Ευτυχώς ο Κάναντι δεν υπέστη καμία επίθεση, ενώ αργότερα βρέθηκε το όχημα του λόγω του... GPS που ήταν ενεργοποιημένο. Ο προπονητής του Ατρόμητου μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αποκάλυψε πως το αυτοκίνητο του είχε πάρει σπείρα... ναρκωτικών!

"Ήταν παρκαρισμένο στον τρίτο όροφο. Οι κλέφτες ήλπιζαν πως το GPS δεν θα λειτουργούσε. Εκεί βρίσκονταν τρία κλεμμένα αυτοκίνητα ακόμα, με το ένα να είναι γεμάτο ναρκωτικά. Σίγουρα δουλειά... επαγγελματιών που ήξεραν ακριβώς τι έκαναν", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι χαρούμενος που δεν συνέβη τίποτε σε κανέναν και αυτό είναι το σημαντικό. Ήταν απλά μία καλοσκηνοθετημένη δουλειά κλεφτών", κατέληξε και τόνισε πως δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να φύγει από τον Ατρόμητο παρά την άσχημη εμπειρία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK