Στην έξοδο Μαρσελίνιο και Λε Ταλέκ

Το νέο κάζο του Ατρομήτου από τον Πανθρακικό το Σάββατο εξάντλησε και τα τελευταία αποθέματα υπομονής του Γιώργου Σπανού.

Στην έξοδο Μαρσελίνιο και Λε Ταλέκ

Τα μέτρα που θα πάρει ο πρόεδρος των Περιστεριωτών μετά τη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος (και όχι τώρα) θα είναι συγκεκριμένα.

Πρώτον, θα λυθούν συμβόλαια. Οι Μαρσελίνιο και Λε Ταλέκ θα πρέπει να κάνουν όργια από εδώ και πέρα για να παραμείνουν στην ομάδα αφού υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια για την εν γένει παρουσία τους.

Δυσαρέσκεια υπάρχει και για τρίτο παίκτη ο οποίος κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί εκτός ομάδας μαζί με τους δύο προαναφερθέντες.

Δεύτερον θα γίνουν μεταγραφές έτοιμων παικτών, τουλάχιστον τεσσάρων για να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα.

Στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τις Γιορτές ο Σπανός περιμένει να δει βελτίωση και αποτελέσματα. Ακόμα και έτσι όμως οι αποφάσεις έχουν παρθεί.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ